Έμπαιναν στα σπίτια όταν οι ένοικοι κοιμόντουσαν!

Έμπαιναν στα σπίτια όταν οι ένοικοι κοιμόντουσαν!

Οι «αθόρυβοι» εισβολείς είχαν διαπράξει πέντε διαρρήξεις μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, αλλά συνελήφθησαν στην τελευταία τους «δουλειά»

Έμπαιναν στα σπίτια όταν οι ένοικοι κοιμόντουσαν!
Κυριολεκτικά στον… ύπνο έπιαναν τους ιδιοκτήτες των σπιτιών που χτυπούσαν στην Αλεξανδρούπολη, δυο Έλληνες διαρρήκτες! Οι «αθόρυβοι» εισβολείς είχαν διαπράξει πέντε διαρρήξεις μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, αλλά συνελήφθησαν στην τελευταία τους «δουλειά».

Άνδρες της Ασφάλειας έπιασαν στα πράσα τους δράστες ηλικίας 27 και 25 χρόνων, τη στιγμή που έβγαιναν από ένα σπίτ στην Αλεξανδρούπολη έχοντας αρπάξει διάφορα είδη ρουχισμού και μία τσάντα που περιείχε δύο κινητά, ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, 40 ευρώ, έγγραφα και δύο πιστωτικές κάρτες. Τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ το αυτοκίνητο των δραστών κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων.

Κατά την προανάκριση οι δράστες, που είναι σεσημασμένοι για κλοπές, ομολόγησαν άλλες τέσσερις διαρρήξεις σε σπίτια από τα οποία άρπαξαν μετρητά, χρυσαφικά, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα είδη αξίας, Στο σπίτι του 27χρονου βρέθηκαν τέσσερις ηλεκτρονικές συσκευές, τρία κινητά, τέσσερα ρολόγια, χρυσαφικά και ένδεκα πολεμικά φυσίγγια. Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων διαρρήξεων.

Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης