Συμπλοκή με κλέφτες κρεμμυδιών (!) στη Ζάκυνθο

Συμπλοκή με κλέφτες κρεμμυδιών (!) στη Ζάκυνθο

Βαρέθηκαν να βλέπουν την παραγωγή τους να κάνει «φτερά» οι ιδιοκτήτες ενός χωραφιού με νεροκρέμμυδα στην Κυψέλη Ζακύνθου και εγκατέστησαν σύστημα παρακολούθησης για να εντοπίσουν τους κλέφτες

Συμπλοκή με κλέφτες κρεμμυδιών (!) στη Ζάκυνθο
Βαρέθηκαν να βλέπουν την παραγωγή τους να κάνει «φτερά» οι ιδιοκτήτες ενός χωραφιού με νεροκρέμμυδα στην Κυψέλη Ζακύνθου και εγκατέστησαν σύστημα παρακολούθησης για να εντοπίσουν τους κλέφτες! Όταν τους είδαν, όρμησαν στο χωράφι και άρχισαν να τους ξυλοκοπούν.

Όμως, η  έκπληξη που δοκίμασαν ήταν  ζωηρή όταν διαπίστωσαν ότι  δεν επρόκειτο για αλλοδαπούς, όπως είχαν υποθέσει, αλλά για τρείς ιδιοκτήτες εστιατορίων από μια γειτονική περιοχή τους οποίους μάλιστα γνώριζαν καλά. Η γνωριμία, ωστόσο, δεν ηρέμησε τους ιδιοκτήτες του μποστανιού που εξακολούθησαν να ζητούν εξηγήσεις σε έντονο ύφος για τις απανωτές κλοπές των προϊόντων τους.

Η συμπλοκή  πήρε διαστάσεις και δεν άργησαν  να επέμβουν αστυνομικοί του τμήματος Κατασταρίου, οι οποίοι χώρισαν δράστες και θύματα και τους προσήγαγαν στο τμήμα.

Κλείσιμο
Εκεί, οι μεν υπέβαλαν μηνύσεις εναντίον των δε και η ασυνήθιστη υπόθεση της κλοπής νεροκρέμμυδων θα καταλήξει στα τοπικά δικαστήρια.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης