Σε συμπληρωματική απολογία ο Ζήγρας, νέα αίτηση αποφυλάκισης από Σαχπατζίδη

Σε συμπληρωματική απολογία ο Ζήγρας, νέα αίτηση αποφυλάκισης από Σαχπατζίδη

O εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλοy, Νικόλαος Ζήγρας αναμένεται να δώσει συμπληρωματική απολογία την ερχόμενη εβδομάδα

ΑΕΚ: Δύο «σενάρια» για Κοζώνη...
Σε συμπληρωματική απολογία ο Ζήγρας, νέα αίτηση αποφυλάκισης από Σαχπατζίδη
Την ώρα που ο Άκης Τσοχατζόπουλος επανήλθε με σχετικό αίτημά του στον ανακριτή, Γαβρίλη Μαλλή, για κλήτευση όλων των στελεχών του ΚΥΣΕΑ και ΥΕΘΑ την περίοδο 1998-1999, ο εξάδελφος του, Νικόλαος Ζήγρας αναμένεται να δώσει συμπληρωματική απολογία την ερχόμενη εβδομάδα.

Ειδικότερα, ο Ν. Ζήγρας που φέρεται ως «δεξί χέρι» κατά το κατηγορητήριο του Άκη Τσοχατζόπουλου στη διαδικασία νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη εγκληματική δραστηριότητας, κατέθεσε αίτημα για συμπληρωματική απολογία ενώπιον του ανακριτή, το οποίο και έγινε δεκτό. Ο Ν. Ζήγρας είχε κριθεί προφυλακιστέος για την υπόθεση και κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Εν τω μεταξύ, αίτηση αντικατάστασης της προσωρινής του κράτησης με περιοριστικούς όρους, υπέβαλλε για δεύτερη φορά ο επιχειρηματίας Γεώργιος Σαχπατζίδης, ο οποίος επίσης κατηγορείται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος καθώς εμπλέκεται στις διαδικασίες αγοραπωλησίας ακινήτων επί της Λεωφόρου Κηφισίας. Φέρεται ως εκπρόσωπος της εταιρείας Torcaso από την οποία μεταβιβάστηκαν από την ιερή Μονή Βατοπεδίου τρία ακίνητα επί της Λεωφόρου Κηφισίας.




Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης