Μέσα σε ένα 24ωρο... 4 συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Μέσα σε ένα 24ωρο... 4 συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών

Σε Κυψέλη και Νίκαια

Στη…«σέντρα» ο Ζίκο για τις επιλογές του
Μέσα σε ένα 24ωρο... 4 συλλήψεις για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών
Συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης τρεις αλλοδαποί Σουδανικής καταγωγής, για κατοχή και διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης.
 
Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα της Κυψέλης, οι συλληφθέντες είχαν συγκροτήσει ομάδα που διακινούσε ποσότητες κάνναβης σε χρήστες στο κέντρο της Αθήνας.

Στη κατοχή τους καθώς και στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 141 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 589,9 γραμμ, το χρηματικό ποσό των 98 ευρώ και τρία 3 κινητά τηλέφωνα.
 
Κλείσιμο
Εντωμεταξύ, το απόγευμα της Τετάρτης συνελήφθη στη Νίκαια, από αστυνομικούς του Τ.Α. Νικαίας 33χρονος αλλοδαπός Αλβανικής καταγωγής, για κατοχή και διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης.
 
Όπως προέκυψε από την έρευνα που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Νίκαιας, ο συλληφθείς κινούμενος με το αυτοκίνητό του, διακινούσε ποσότητες κάνναβης σε χρήστες στις περιοχές της Νίκαιας και της Δραπετσώνας.
 
Στη κατοχή του καθώς και στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 611 γραμμαρίων, μία ζυγαριά ακριβείας και ένα κινητό τηλέφωνο.
 

Και οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης