Τραυμάτισε αστυνομικό για να αποφύγει τη δεύτερη σύλληψη

Τραυμάτισε αστυνομικό για να αποφύγει τη δεύτερη σύλληψη

Μυαλό δεν έβαλε ο χασισοκαλλιεργητής που εντοπίστηκε με άλλη μια φυτεία στο Σοφικό Διδυμοτείχου! Αυτή τη φορά, μάλιστα, προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη και τραυμάτισε αστυνομικό στην προσπάθειά του να διαφύγει

Τραυμάτισε αστυνομικό για να αποφύγει τη δεύτερη σύλληψη
Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες είχε συλληφθεί για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, αλλά μυαλό δεν έβαλε ο χασισοκαλλιεργητής που εντοπίστηκε με άλλη μια φυτεία στο Σοφικό Διδυμοτείχου! Αυτή τη φορά, μάλιστα, προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη και τραυμάτισε αστυνομικό στην προσπάθειά του να διαφύγει!

Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι ο 48χρονος συνέχιζε τις παράνομες καλλιέργειες και τον σταμάτησαν για έλεγχο.

Πάνω του βρήκαν μία συσκευασία με ακατέργαστο χασίς βάρους 4,4 γραμμαρίων, ένα  μαχαίρι μήκους 17 εκατοστών, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και δύο κινητά τηλέφωνα, αλλά όταν προσπάθησαν να του βάλουν χειροπέδες εκείνος τους χτύπησε και τραυμάτισε έναν αστυνομικό ελαφρά στο κεφάλι!

Κλείσιμο
Τελικά, ο δράστης δεν απέφυγε τη σύλληψη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας με βαριές κατηγορίες, αφού στο σπίτι του βρέθηκαν ακόμη 14 χαμόδεντρα ύψους 10 ως 14 εκατοστών και τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 645 γραμμαρίων.

*** Δύο αδέρφια ηλικίας 22 και 20 χρόνων διακινούσαν ναρκωτικά διαφόρων ειδών στην πόλη της Ορεστιάδας. Οι αστυνομικοί που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι τους, κατέσχεσαν επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 12 γραμμαρίων, μία συσκευασία με αμφεταμίνη βάρους 0,8 γραμμαρίου, μία ζυγαριά ακριβείας και έναν μεταλλικό τρίφτη. Οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας με κατηγορία και για παράβαση του νόμου περί όπλων, αφού στην κατοχή τους είχαν ένα πτυσσόμενο μαχαίρι τύπου «πεταλούδα» μήκους 25,5 εκατοστών και δύο σιδερογροθιές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης