Του έκλεψαν ολόκληρο κοπάδι αλλά δεν το κατάλαβε!

Του έκλεψαν ολόκληρο κοπάδι αλλά δεν το κατάλαβε!

Του έκλεψαν τα ζώα ή μήπως το… έσκασαν μόνα τους από το μαντρί; Το ερώτημα θα μείνει αναπάντητο, αλλά το χαμένο κοπάδι βρέθηκε να… περιφέρεται σε ερημική περιοχή και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του

Του έκλεψαν ολόκληρο κοπάδι αλλά δεν το κατάλαβε!
Του έκλεψαν τα ζώα ή μήπως το… έσκασαν μόνα τους από το μαντρί; Το ερώτημα θα μείνει αναπάντητο, αλλά το χαμένο κοπάδι βρέθηκε να… περιφέρεται σε ερημική περιοχή και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος δεν είχε… αντιληφθεί ότι έλειπε!

Οι αστυνομικοί του ΤΑΕ Μεσσαράς που έκαναν περιπολία σε αγροτική περιοχή στο δημοτικό διαμέρισμα Γέργερης του δήμου Γόρτυνας, εντόπισαν το κοπάδι από περίπου 100 πρόβατα να βόσκει ανέμελα χωρίς ανθρώπινη παρουσία ολόγυρα! Από τα ενώτια που έφεραν τα ζώα, διαπίστωσαν σε ποιον ανήκαν.

Ο 41χρονος κτηνοτρόφος έπεσε από τα σύννεφα όταν πληροφορήθηκε ότι τα πρόβατά του, που πίστευε ότι κοιμόντουσαν ήσυχα στο μαντρί τους, είχαν βρεθεί αρκετά μακρύτερα. Τα αναγνώρισε, πάντως, και του αποδόθηκαν για να τα επαναφέρει στο ποιμνιοστάσιο και να ελέγξει αν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης ή αν τα ζώα είχαν βρει μόνα τους κάποια δίοδο προς την ελευθερία!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης