Έπιασαν και δεύτερο Ρουμάνο που έκλεβε καλώδια του ΟΣΕ

Έπιασαν και δεύτερο Ρουμάνο που έκλεβε καλώδια του ΟΣΕ

 Άλλοι τρεις απομένει να συλληφθούν για να εξαρθρωθεί πλήρως η σπείρα των Ρουμάνων «κυνηγών» χαλκού...

Έπιασαν και δεύτερο Ρουμάνο που έκλεβε καλώδια του ΟΣΕ
 Άλλοι τρεις απομένει να συλληφθούν για να εξαρθρωθεί πλήρως η σπείρα των Ρουμάνων «κυνηγών» χαλκού που είχαν ρημάξει τους μετασχηματιστές των υποσταθμών της ΔΕΗ που εξυπηρετούν τις ανάγκες του ΟΣΕ στη Βοιωτία. Μετά τον 33χρονο που συνελήφθη την Τετάρτη στην Τανάγρα, έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. και ένας 30χρονος ομοεθνής του στην περιοχή του Πυρίου Θηβών.

Ο αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θηβών και, μαζί με τον 33χρονο, παραπέμφθηκαν για να απολογηθούν την Τρίτη στον ανακριτή με κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένη κλοπή και φθορά και διατάραξη της ασφάλειας των σιδηροδρόμων. Η σπείρα ευθύνεται για την καταστροφή των μετασχηματιστών στον υποσταθμό Σφιγγός στα Βάγια Βοιωτίας, όπου προκάλεσε ζημιά ύψους 1.000.000 ευρώ. Άλλοι τρεις Ρουμάνοι αναζητούνται, ενώ ερευνάται αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.

 * Αλλά και οι ιερόσυλοι συνεχίζουν την δράση τους στα νεκροταφεία της Αργολίδας! Δεκάδες μνήματα λεηλατήθηκαν στο κοιμητήριο Κιβερίου από «κυνηγούς» χαλκού που ξήλωσαν όλα τα καντήλια και τους σταυρούς, προκαλώντας μεγάλες ζημιές στα μάρμαρα των τάφων.
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης