Βίασε την 11χρονη κόρη της συντρόφου του

Βίασε την 11χρονη κόρη της συντρόφου του

Ένας 50χρονος άντρας από την Λεμεσό ασέλγησε σε ένα κοριτσάκι 11 ετών, κόρη της αλλοδαπής συντρόφου του με την οποία διέμενε σε χωριό της επαρχίας

Βίασε την 11χρονη κόρη της συντρόφου του
Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Λεμεσού η είδηση ότι ένας 50χρονος άντρας ασέλγησε σε ένα κοριτσάκι 11 ετών, κόρη της αλλοδαπής συντρόφου του με την οποία διέμενε σε χωριό της επαρχίας.

Αν και τα αδικήματα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει ενώπιον της η Αστυνομία, διαπράχθηκαν πριν από ένα χρόνο, η καταγγελία υποβλήθηκε μόλις προχθές Τρίτη.

Με βάση τα δεδομένα που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί ανακριτές, στο διάστημα Ιουνίου-Ιουλίου 2011, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, σύμφωνα με την καταγγελία, ο ύποπτος, με διάφορους τρόπους παρενόχλησε σεξουαλικά το κοριτσάκι, ενώ σε άλλη περίπτωση προχώρησε και σε βιασμό. Μετά την καταγγελία, η 11χρονη υποβλήθηκε στην ενδεδειγμένη ιατρική εξέταση από την οποία διαπιστώθηκε ρήξη παρθενικού υμένα της μικρής.

Κλείσιμο
Ο 50χρονος συνελήφθη και ανακρινόμενος αρνείται πεισματικά τα όσα του καταλογίζονται δίνοντας κάποιες δικές του ερμηνείες για την εναντίον του καταγγελία.

Διαβάστε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης