Θέμα ωρών η σύλληψη των δολοφόνων της ηλικιωμένης

Θέμα ωρών η σύλληψη των δολοφόνων της ηλικιωμένης

Πολύ κοντά στην εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας της 67χρονης γυναίκας βρίσκεται η Αστυνομία στα Ιωάννινα. Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο σπίτι του θύματος

Θέμα ωρών η σύλληψη των δολοφόνων της ηλικιωμένης
Πολύ κοντά στην εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας της 67χρονης γυναίκας βρίσκεται η Αστυνομία στα Ιωάννινα. Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο σπίτι του θύματος, οδηγούν τους αστυνομικούς στα ίχνη των τεσσάρων αδίστακτων κακοποιών που βασάνισαν μέχρι θανάτου την άτυχη ηλικιωμένη.
       
Οι δράστες –ο αριθμός των οποίων προέκυψε από τα αποτυπώματά τους- φαίνεται ότι γνώριζαν κάποιο πρόσωπο που εργάζονταν στο σπίτι της γυναίκας και έτσι είχαν μάθει για το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε στο σπίτι. Το λάθος τους ήταν ότι, μετά το έγκλημα, τηλεφώνησαν τουλάχιστον δύο φορές από το σταθερό τηλέφωνο που υπήρχε μέσα στο διαμέρισμα και οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει τον παραλήπτη των δυο κλήσεων!
       
Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η άτυχη γυναίκα άνοιξε η ίδια την πόρτα στους δολοφόνους, καθώς δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης. Έτσι καταλήγουν στο συμπέρασμα πως πιθανότατα την έπεισαν ότι ήθελαν να τους δείξει το διπλανό διαμέρισμα το οποίο της ανήκε. Μόλις άνοιξε, όμως, της επιτέθηκαν και την υπέβαλαν σε φρικτά βασανιστήρια για να τους δώσει το κλειδί και τον συνδυασμό που θα άνοιγαν το χρηματοκιβώτιο, ενώ στο διπλανό δωμάτιο βρισκόταν ο σύζυγός της που είναι κατάκοιτος και δεν μπορούσε να τη βοηθήσει!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης