Μπαράζ ληστειών με σφαίρες και ξύλο!

Μπαράζ ληστειών με σφαίρες και ξύλο!

Χωρίς τέλος...

Βρέθηκε αυτοκίνητο  με υλικά για εμπρηστικό μηχανισμό
Σε κλοιό ένοπλων ληστών που πιθανότατα γνώριζαν ότι μετέφερε μεγάλο χρηματικό ποσό, κατήγγειλε ότι βρέθηκε ένας 51χρονος στην περιοχή Κουλούρα της Ημαθίας
όπου κινούνταν με το αυτοκίνητο της συντρόφου του. Οι πέντε κουκουλοφόροι δράστες άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα για να τον υποχρεώσουν να σταματήσει!

Αμέσως μετά, άνοιξαν την πόρτα του οδηγού, τον ακινητοποίησαν με την απειλή κυνηγετικών όπλων και του άρπαξαν μια τσάντα με 20.000 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Στη συνέχεια, οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και παρά τις αναζητήσεις της Αστυνομίας δεν εντοπίστηκαν. Τις έρευνες για τη διαλεύκανση της ληστείας ανέλαβε η Ασφάλεια Βέροιας.

Κλείσιμο
Αντιμέτωπος με έναν άγνωστο που φορούσε μαύρο κράνος και σκουρόχρωμα ρούχα και κρατούσε κοντόκαννη καραμπίνα βρέθηκε ένας 37χρονος υπάλληλος εταιρείας εμπορίας ειδών καπνού με έδρα την Θήβα, μόλις βγήκε από ένα μίνι μάρκετ στο Βασιλικό Ευβοίας
όπου έκανε διανομή.

Ο ληστής υποχρέωσε τον υπάλληλο να του δώσει το τσαντάκι του μέσα στο οποίο υπήρχε μεγάλο χρηματικό ποσό της εταιρείας από τις εισπράξεις της ημέρας, 500 ευρώ δικά του, η αστυνομική του ταυτότητα, κάρτες ανάληψης και πιστωτικές και άλλα προσωπικά του αντικείμενα. Αμέσως μετά, ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητο της εταιρείας που ήταν φορτωμένο με κούτες τσιγάρων και άλλα εμπορεύματα και έγινε άφαντος!

Ούτε ένας, ούτε δυο, αλλά… δέκα αλλοδαποί συνελήφθησαν στην Κω, για τη ληστεία σε βάρος δυο Πακιστανών τους οποίους ξυλοκόπησαν άγρια μέσα στο κατάλυμά τους για να αρπάξουν 2.000 ευρώ και γεωργικά εργαλεία! Οι δράστες, πέντε Πακιστανοί και πέντε Αφγανοί που βρίσκονται παράνομα στην χώρα, οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης