Είχαν ρημάξει τις σχάρες φρεατίων σε όλη τη Βοιωτία!

Είχαν ρημάξει τις σχάρες φρεατίων σε όλη τη Βοιωτία!

Το χωρίς πινακίδες Ι.Χ. φορτηγό που κινούνταν σε έναν αγροτικό δρόμο στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα στον Ορχομενό Βοιωτίας, κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών...

Είχαν ρημάξει τις σχάρες φρεατίων σε όλη τη Βοιωτία!
Το χωρίς πινακίδες Ι.Χ. φορτηγό που κινούνταν σε έναν αγροτικό δρόμο στην περιοχή του Αγίου Ανδρέα στον Ορχομενό Βοιωτίας, κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών που επιχείρησαν να το σταματήσουν για έλεγχο. Όμως, ο οδηγός πάτησε γκάζι και προσπάθησε να διαφύγει, καθώς το όχημα ήταν φορτωμένο με… κλεμμένες σχάρες δημοτικών φρεατίων!

Ακολούθησε καταδίωξη και το φορτηγάκι ακινητοποιήθηκε στο χωριό Άγιος Δημήτριος Ορχομενού, όπου ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε ένα σταθμευμένο όχημα. Έτσι συνελήφθησαν ο 46χρονος Έλληνας οδηγός και η 40χρονη συνεπιβάτιδα και στην καρότσα βρέθηκαν οι σχάρες που είχαν αρπάξει την Παρασκευή από τα φρεάτια διαφόρων περιοχών του Ορχομενού.

Η έρευνα αποκάλυψε ότι το ζευγάρι των «κυνηγών» μετάλλων είχε αρπάξει ακόμη μέσα  στον Απρίλιο μια σχάρα μήκους 75 μέτρων από φρεάτιο του Δημοτικού Σταδίου Ορχομενού, άλλες δέκα σχάρες μήκους ενός μέτρου η καθεμία από την περιοχή της Δραγατσούλας και μια σχάρα μήκους δέκα μέτρων από την περιοχή «Καρκάρη», προκαλώντας φθορές ύψους 20.000 ευρώ! Οι δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών.
Κλείσιμο

Τις σιδηροδρομικές γραμμές στην
Αλεξάνδρεια Ημαθίας είχαν ρημάξει τρεις «κυνηγοί» χαλκού, ξηλώνοντας τα καλώδια από το δίκτυο του Ο.Σ.Ε.. Πρώτος συνελήφθη ένας 38χρονος, ενώ έσερνε με τη μοτοσικλέτα του ένα τρέϊλερ με το οποίο μετέφερε 200 μέτρα καλώδια αξίας 5.000 ευρώ! Οι συνεργοί του, ένας 29χρονος και ένας ανήλικος 16 χρόνων, εντοπίστηκαν αργότερα στην Τριλοφιά Ημαθίας και συνελήφθησαν. Όλοι μαζί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Βέροιας κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές και φθορές και διατάραξη της ασφάλειας των σιδηροδρόμων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης