Συμπλοκή με επτά τραυματίες αλλοδαπούς στην Πάτρα

Συμπλοκή με επτά τραυματίες αλλοδαπούς στην Πάτρα

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στο παλιό εργοστάσιο της «Πειραϊκής Πατραϊκής» στην παραλιακή ζώνη, όπου έχουν βρει κατάλυμα περισσότεροι από 400 Αφγανοί μετανάστες

Συμπλοκή με επτά τραυματίες αλλοδαπούς στην Πάτρα
Επτά τραυματίες είναι ο απολογισμός της «εμφύλιας» συμπλοκής μεταξύ Αφγανών μεταναστών που ξέσπασε το απόγευμα στο λιμάνι της Πάτρας, για λόγους που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστοί! Όλοι είναι ελαφρά τραυματισμένοι και κανείς δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο ζωής.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στο παλιό εργοστάσιο της «Πειραϊκής Πατραϊκής» στην παραλιακή ζώνη, όπου έχουν βρει κατάλυμα περισσότεροι από 400 Αφγανοί μετανάστες. Μετά από έναν διαπληκτισμό ατόμων από δύο διαφορετικές φυλές, κάποιοι από τη μια ομάδα άρπαξαν καδρόνια και πέτρες και επιτέθηκαν εναντίον της άλλης.

Ορισμένοι από τους συμπλεκόμενους χρησιμοποίησαν και αιχμηρά αντικείμενα με αποτέλεσμα να χυθεί αίμα! Αμέσως επενέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που κατάφεραν να δώσουν τέλος στη συμπλοκή, ενώ ασθενοφόρα παρέλαβαν τους επτά τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Η Αστυνομία προσπαθεί να διαλευκάνει τα αίτια της συμπλοκής και να εντοπίσει τους δράστες των τραυματισμών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης