Οδηγούσε 40 χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα χωρίς να το καταλάβει

Πιο κοντά τα μερίσματα για τους μετόχους της Αττικής Οδού

Από τύχη και μόνο δεν προκλήθηκε κάποιο σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο τμήμα του εθνικού οδικού άξονα που διασχίζει το νομό Μαγνησίας, όταν ένας 76χρονος οδήγησε το αυτοκίνητό του επί 40 ολόκληρα χιλιόμετρα στο… αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, περνώντας μάλιστα ανενόχλητος τα μπλόκα που στήθηκαν για να τον σταματήσουν!

Στο τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας σήμανε συναγερμός όταν δεκάδες οδηγοί που κινούνταν στον ά

Από τύχη και μόνο δεν προκλήθηκε κάποιο σοβαρό τροχαίο ατύχημα στο τμήμα του εθνικού οδικού άξονα που διασχίζει το νομό Μαγνησίας, όταν ένας 76χρονος οδήγησε το αυτοκίνητό του επί 40 ολόκληρα χιλιόμετρα στο… αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, περνώντας μάλιστα ανενόχλητος τα μπλόκα που στήθηκαν για να τον σταματήσουν!

Στο τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Μαγνησίας σήμανε συναγερμός όταν δεκάδες οδηγοί που κινούνταν στον άξονα Πάτρα- Αθήνα- Θεσσαλονίκη- Εύζωνοι (γνωστό με τα αρχικά ΠΑΘΕ), άρχισαν να καλούν ο ένας μετά τον άλλο το κέντρο της Άμεσης Δράσης το πρωί της Πέμπτης, για να ειδοποιήσουν ότι ένα αυτοκίνητο κινούνταν προς την Αθήνα στο ρεύμα που οδηγεί προς… Θεσσαλονίκη!

Ο 76χρονος οδηγός είχε μπει από τον κόμβο του Κιλελέρ στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας της ΠΑΘΕ χωρίς να το καταλάβει, αλλά και χωρίς να του κάνει εντύπωση ότι από την άλλη κατεύθυνση έρχονταν συνεχώς αυτοκίνητα κορνάροντας ενώ οι οδηγοί τους κουνούσαν απειλητικά τα χέρια τους προς το μέρος του!

Οι τροχονόμοι έθεσαν σε εφαρμογή το σχέδιο αντιμετώπισης τέτοιων περιστατικών και απέκλεισαν τους κόμβους της ΠΑΘΕ προς Θεσσαλονίκη, ενώ διέκοψαν την κυκλοφορίατων οχημάτων στο ύψος του Αλμυρού όπου έστησαν μπλόκο με περιπολικό. Παρ’ όλα αυτά, όμως, ο 76χρονος πέρασε τον κόμβο χωρίς να έχει αντιληφθεί τι γινόταν!

Το αυτοκίνητο σταμάτησε τελικά στο επόμενο μπλόκο, στον κόμβο της ΣΟΒΕΛ, αφού όμως προηγουμένως είχε συγκρουστεί με άλλο αυτοκίνητο στο ύψος του Αερινού! Ευτυχώς, ο 76χρονος κινούνταν με χαμηλή ταχύτητα κι έτσι υπήρξαν μόνο μικρές υλικές ζημιές… Ούτε τότε, όμως, ανέκοψε την πορεία του και συνέχισε να οδηγεί ατάραχος ως τη στιγμή που τον σταμάτησαν οι τροχονόμοι!
        
Όπως αποδείχθηκε από τη σύζυγό του, ο ηλικιωμένος άνδρας έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα και επισκεπτόταν ψυχίατρο, αλλά τις τελευταίες ημέρες η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί… Είχε φύγει από το σπίτι του στη Θεσσαλονίκη χωρίς να το αντιληφθεί η γυναίκα του, η οποία είχε ειδοποιήσει τις αρχές για την εξαφάνισή του. Οι άνδρες της Τροχαίας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του 76χρονου και ένας αστυνομικός ανέλαβε να τον συνοδεύσει στο σπίτι του.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

andreas-ksanthos-bouli

Με τη νέα ρύθμιση που βρίσκεται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας, θα δημιουργηθεί μητρώο καταγραφής ληπτών, και όσοι εντάσσονται σε αυτό δεν θα διώκονται, ανέφερε ακόμη ο υπουργός Υγείας

bf6806e8b632f9dfb25103361615290b_XL

Σε αντίστοιχη περίπτωση πριν 40 ημέρες, η Αστυνομία προχώρησε σε πέντε προσαγωγές ατόμων που αντιδρούσαν στην Συμφωνία των Πρεσπών - «Η δημοκρατία έχει καταλυθεί - Η Αστυνομία χρησιμοποιείται κατά το δοκούν» αναφέρει ανακοίνωση του Φορέα Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία

2
orestis_main01

Το νέο κύμα κακοκαιρίας θα προκαλέσει βροχές, θυελλώδεις ανέμους και πτώση της θερμοκρασίας έως 10 βαθμούς την Πέμπτη - Πάνω από  20.000 κεραυνοί έπεσαν τη Δευτέρα - Δείτε   πώς  κινείται το βαρομετρικό

2