Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα (05/06) στον κόμβο του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι, όταν, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα.
Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε βαριά ο νεαρός οδηγός της μηχανής, ηλικίας 20 ετών, ο οποίος εκτινάχθηκε στο οδόστρωμα και υπέστη πολλαπλά τραύματα, κυρίως στο κεφάλι.
Όπως αναφέρει το neakriti.gr στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που τον μετέφερε αρχικά στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Οι συνθήκες του τροχαίου παραμένουν υπό διερεύνηση από τις αρμόδιες αρχές.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.