Μπαρούτι μυρίζει η νύχτα

Μπαρούτι μυρίζει η νύχτα

Την πιο σκληρή περίοδο των τελευταίων χρόνων βιώνει η αθηναϊκή νύχτα μετά τη δολοφονία του 47χρονου Αλέκου Κοσμόπουλου και τη σύλληψη τριών μπράβων, που φέρονται να ενεργούσαν κατόπιν εντολών 42χρονου φυλακισμένου σε βάρος του οποίου εξεδόθη ένταλμα σύλληψης. Ο πόλεμος μεταξύ δύο αντίπαλων συμμοριών, φαίνεται πως έχει πάρει άγριες και ανεξέλεγκτες διαστάσεις καθώς οι πληρωμένοι φονιάδες, δεν διστάζουν να εκτελέσουν οποιονδήποτε τ

Την πιο σκληρή περίοδο των τελευταίων χρόνων βιώνει η αθηναϊκή νύχτα μετά τη δολοφονία του 47χρονου Αλέκου Κοσμόπουλου και τη σύλληψη τριών μπράβων, που φέρονται να ενεργούσαν κατόπιν εντολών 42χρονου φυλακισμένου σε βάρος του οποίου εξεδόθη ένταλμα σύλληψης. Ο πόλεμος μεταξύ δύο αντίπαλων συμμοριών, φαίνεται πως έχει πάρει άγριες και ανεξέλεγκτες διαστάσεις καθώς οι πληρωμένοι φονιάδες, δεν διστάζουν να εκτελέσουν οποιονδήποτε τους υποδείξουν τα μεγάλα αφεντικά. Οι τρεις νέοι συλληφθέντες ηλικίας 29,30 και 40 ετών αντιμετωπίζουν κατηγορίες για εκρήξεις, απόπειρα εκρήξεων, εμπόριο ναρκωτικών και παραβίαση του νόμου περί όπλων.

Μάλιστα, ο 29χρονος κατάφερε να τη γλιτώσει δύο φορές καθώς στις 7 και στις 31 Οκτωβρίου έξω από το σπίτι του στην Ελευσίνα, αντίπαλοι πιστολέρο προσπάθησαν να τον σκοτώσουν χωρίς όμως επιτυχία. Σύμφωνα με την Αστυνομία οι τρεις φέρονται να είχαν τοποθετήσει εκρηκτικούς μηχανισμούς σε επιχειρήσεις ιδιοκτησίας συμφερόντων 48χρονου επιχειρηματία ο οποίος είναι έγκλειστός φυλακών.  Ειδικότερα, στις 23 Ιουλίου του 2006, έβαλαν βόμβα σε έκθεση αυτοκινήτων στο Χαϊδάρι με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα και παρακείμενα κτήρια. Στις 10 Απριλίου 2007, τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό σε κέντρο διασκέδασης του Βοτανικού με αποτέλεσμα από την έκρηξη εκτός από τις ζημιές να τραυματιστεί ελαφρά και ο φύλακας του κέντρου. Στις 4 Ιανουαρίου 2008, έβαλαν βόμβα πάλι στην ίδια έκθεση αυτοκινήτων στο Χαϊδάρι χωρίς όμως να σημειωθεί έκρηξη αφού ο μηχανισμός βγήκε off, από το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της Αστυνομίας. Μάλιστα, στις 23 Μαίου 2008, φέρονται να τοποθέτησαν και πάλι στην ίδια έκθεση τέσσερα κιλά αμμωνιοδυναμίτιδας όμως για άγνωστους λόγους η βόμβα δεν εξερράγη.

Την ίδια ώρα η Ασφάλεια Αττικής, ερευνά προκειμένου να διαπιστώσει για ποιους λόγους ο Αλέκος Κοσμόπουλος είχε την ίδια τύχη με δεκάδες νονούς της νύχτας. Ποιοι δηλαδή ήταν αυτοί που σφράγισαν σε βάρος του συμβόλαιο θανάτου και αν σχετίζονται με το σημερινό πόλεμο των νονών της νύχτας ή με άλλους ανοικτούς λογαριασμούς που είχε ο 48χρονος. Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν στοιχεία που να οδηγούν στις ταυτότητες των φυσικών και ηθικών αυτουργών.   

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης