Ξυλοκόπησαν κοπέλα και η Αστυνομία δεν επενέβη!

Ξυλοκόπησαν κοπέλα και η Αστυνομία δεν επενέβη!

Θύμα  άγριου ξυλοδαρμού από μια  ομάδα οκτώ νεαρών παιδιών που δεν γνώριζε, κατήγγειλε ότι έπεσε μια 20χρονη κοπέλα...

Ξυλοκόπησαν κοπέλα και η Αστυνομία δεν επενέβη!
Θύμα  άγριου ξυλοδαρμού από μια  ομάδα οκτώ νεαρών παιδιών που δεν γνώριζε, κατήγγειλε ότι έπεσε μια 20χρονη κοπέλα στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων. Το περιστατικό συνέβη σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, αλλά κανείς αστυνομικός δεν εμφανίστηκε!

Η  νεαρή γυναίκα κατήγγειλε ότι  οι νεαροί που την χτύπησαν  εξακολούθησαν να την καταδιώκουν  καθώς έτρεχε να σωθεί και  κάλεσε η ίδια την Αστυνομία, που όμως δεν ανταποκρίθηκε. Αρκετή ώρα αργότερα, αφού είχε φτάσει στο σημείο όπου κρύφτηκε ο πατέρας της, κάλεσε και εκείνος την Αστυνομία που έκανε 20΄ λεπτά να φτάσει με αποτέλεσμα οι δράστες να εξαφανιστούν! Σύμφωνα με την 20χρονη, η επίθεση που δέχθηκε δεν είχε αιτία και οι δράστες ήταν πιθανότατα μαθητές λυκείου.

 * Ξυλοδαρμό και  απειλές με μαχαίρι δέχτηκε  και μια 30χρονη Μολδαβή στην Πάτρα, από τρεις νεαρούς αλλοδαπούς που την έριξαν στο έδαφος και της άρπαξαν το κινητό της! Άνδρες της Ασφαλείας που περιπολούσαν στην περιοχή, καταδίωξαν τους δράστες και συνέλαβαν έναν 18χρονο Αλγερινό πάνω στον οποίο βρήκαν το μαχαίρι με το οποίο είχε απειλήσει λίγη ώρα νωρίτερα την 30χρονη. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των δυο συνεργών του συνεχίζονται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης