Προσωπικές διαφορές πίσω από τη δολοφονία του 43χρονου στην Αγία Παρασκευή

Προσωπικές διαφορές πίσω από τη δολοφονία του 43χρονου στην Αγία Παρασκευή

Στο σημείο βρέθηκαν επτά κάλυκες - Το θύμα  δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές για παράνομες πράξεις - Αναζητείται ο δράστης της δολοφονίας

Προσωπικές διαφορές πίσω από τη δολοφονία του 43χρονου στην Αγία Παρασκευή
Σε προσωπικές διαφορές αποδίδεται, σύμφωνα με πληροφορίες, το άγριο έγκλημα το οποίο σημειώθηκε χθες το απόγευμα στην Αγία Παρασκευή.

Η αστυνομία είναι πολύ κοντά στην ταυτοποίηση του θύματος. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για αλλοδαπό άντρα 43 ετών που δεν έχει απασχολήσει ποτέ τις αρχές για παράνομες πράξεις.

Το protothema.gr έφερε στη δημοσιότητα το σήμα από το κέντρο λίγα δευτερόλεπτα μετά τη δολοφονία:

Ακούστε το ηχητικό:


Αναζητούμε ένα «άτομο ψηλό με μαύρα ρούχα» είναι αυτό που αναφέρουν οι αστυνομικοί, οι οποίοι δίνουν και το σημείο όπου συνέβη το έγκλημα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για οργανωμένο έγκλημα, άλλα όλα οδηγούν σε δολοφονία με κίνητρο τις προσωπικές διάφορες.

Το θύμα όταν εντοπίστηκε είχε πάνω του τα κλειδιά του σπιτιού του, ενώ στο σημείο βρέθηκαν επτά κάλυκες.

Ο δράστης δεν διέφυγε πεζός άλλα έφτασε μέχρι ένα σημείο και από εκεί εξετάζεται αν τον περίμενε κάποιος άλλος που τον βοήθησε να διαφύγει.

Τον πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές

Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε νεκρός χθες το απόγευμα στην οδό Ειρήνης στην Αγία Παρασκευή. Το θύμα φέρεται να δέχτηκε τουλάχιστον τρεις σφαίρες στον λαιμό.

Περιστατικό στην Αγία Παρασκευή

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο δράστης φορούσε μαύρα ρούχα και μάσκα ενώ φέρεται να έφυγε τρέχοντας με κατεύθυνση προς την οδό Ευεργέτου Γιαβάση.  Το θύμα δεν «αναγνωρίστηκε» από τους αστυνομικούς του Οργανωμένου εγκλήματος ενώ το κινητό του τηλέφωνο  ήταν κλειδωμένο και η «γλώσσα» του ήταν τα αγγλικά.

pirovolismoi-_3_

Στο σημείο του εγκλήματος έσπευσαν αμέσως ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ όπου εντόπισαν και τους επτά  κάλυκες. 

xrwma-pirovolismoi-1

Το άγριο έγκλημα έγινε σε μια ήσυχη γειτονιά της Αγίας Παρασκευής, με κατοικίες και ελάχιστα καταστήματα.


Προσωπικές διαφορές πίσω από τη δολοφονία του 43χρονου στην Αγία Παρασκευή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης