Συνέλαβαν τον δράστη 15 διαρρήξεων στο Κιάτο

Συνέλαβαν τον δράστη 15 διαρρήξεων στο Κιάτο

Επί τέσσερις μήνες είχε κάνει «κόλαση» τη ζωή των κατοίκων και των καταστηματαρχών του Κιάτου και του Κάτω Διμηνιού ένας 27χρονος, που είχε στο ενεργητικό του τουλάχιστον 15 διαρρήξεις!

Συνέλαβαν τον δράστη 15 διαρρήξεων στο Κιάτο
Επί τέσσερις μήνες είχε κάνει «κόλαση» τη ζωή των κατοίκων και των καταστηματαρχών του Κιάτου και του Κάτω Διμηνιού ένας 27χρονος, που είχε στο ενεργητικό του τουλάχιστον 15 διαρρήξεις! Στο διάστημα αυτό, άρπαξε συνολικά 6.890 ευρώ σε μετρητά και αντικείμενα αξίας 16.250 ευρώ, πολλά από τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του!

Ο διαρρήκτης συνελήφθη την στιγμή που έβγαινε από το κατάστημα ενός 33χρονου από το οποίο είχε αρπάξει χρήματα και ομολόγησε τις κλοπές που είχε κάνει στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας. Εκτός από τα τιμαλφή και τα χρήματα, είχε αρπάξει ακόμη από τα καταστήματα και τα σπίτια πέντε κινητά και 450 πακέτα τσιγάρων!

Ο νεαρός κακοποιός δεν υπολόγιζε τίποτα μπροστά στον σκοπό του και προκάλεσε ζημιές που ξεπερνούν κατά πολύ τα 2.000 ευρώ! Ήδη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν αν έχει διαπράξει και άλλα παρόμοια αδικήματα, αλλά και αν δρούσε μόνος ή διέθετε συνεργούς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης