Νέα διάρρηξη εκκλησίας στην Κω

Νέα διάρρηξη εκκλησίας στην Κω

Στην ίδια σπείρα ιερόσυλων αποδίδουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κω τις αλλεπάλληλες διαρρήξεις σε εκκλησίες του νησιού με στόχο τα χρήματα που περιέχουν τα παγκάρια...

Νέα διάρρηξη εκκλησίας στην Κω
Στην ίδια σπείρα ιερόσυλων αποδίδουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κω τις αλλεπάλληλες διαρρήξεις σε εκκλησίες του νησιού με στόχο τα χρήματα που περιέχουν τα παγκάρια. Μετά τις διαρρήξεις στην καθολική εκκλησία του νησιού και τον ναό του κοιμητηρίου του Αγίου Μάμμα, οι δράστες προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές και στην εκκλησία της Υπαπαντής στην Πόθια.

Οι άγνωστοι ιερόσυλοι έσπασαν με λοστό την σιδερένια μπάρα της κεντρικής εισόδου, μπήκαν στο ιερό και επιχείρησαν να διαρρήξουν ένα από τα μικρά ντουλάπια που βρίσκονται στο ιερό. Όμως, δεν τα κατάφεραν και αποπειράθηκαν να παραβιάσουν το κεντρικό παγκάρι ανοίγοντας την μεταλλική σχισμή για τα κέρματα. Τελικά, έσπασαν μια από τις δυο  κλειδαριές και άρπαξαν από μέσα 150 ευρώ.
 
Πριν φύγουν αθέατοι όπως μπήκαν, οι εισβολείς πήραν μαζί τους και ένα μικρό κουτί που περιείχε προσφορές των πιστών με άγνωστο χρηματικό ποσό. Σύμφωνα με τον εφημέριο του ναού, οι ζημιές που προκάλεσαν για να αρπάξουν λίγα χρήματα, ξεπερνούν σε ύψος τα 1.500 ευρώ!
Κλείσιμο

Μετά την Λάρισα, τον Βόλο και τα Τρίκαλα, ήρθε και η σειρά της Λαμίας να περάσει «θερμή» νύχτα εξ αιτίας του μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων που προκάλεσαν άγνωστοι σε κάδους απορριμμάτων!

Οι δράστες έβαλαν φωτιά σε δύο κάδους σε κεντρική διασταύρωση της πόλης και, 20 λεπτά αργότερα, πυρπόλησαν άλλον έναν κάδο σε μικρή απόσταση. Όμως, τη φωτιά έσβησαν αμέσως οι ιδιοκτήτες των γύρω καταστημάτων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης