Σύλληψη τριών Ρομά για απάτη

Σύλληψη τριών Ρομά για απάτη

Για απάτη συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στον Ισθμό της Κορίνθου, τρεις Ρομά, οι οποίοι ισχυριζόμενοι ότι διαθέτουν 295 χρυσές λίρες, προσπάθησαν να τις πουλήσουν σε αστυνομικούς...

Σύλληψη τριών Ρομά για απάτη
Για απάτη συνελήφθησαν το μεσημέρι της Παρασκευής στον Ισθμό της Κορίνθου, τρεις Ρομά, 22, 25 και 29 ετών, οι οποίοι ισχυριζόμενοι ότι διαθέτουν 295 χρυσές λίρες, προσπάθησαν να τις πουλήσουν σε αστυνομικούς, που εμφανίστηκαν ως πελάτες, ζητώντας για αντίτιμο ποσό 66.375 ευρώ.

Στην πραγματικότητα είχαν μόνον 4 χρυσές λίρες και σε πουγκί, που δήθεν περιείχε τις υπόλοιπες, είχαν κέρματα των 10 και 20 λεπτών συνολικής αξίας 16 ευρώ.

Στην κατοχή των συλληφθέντων, εκτός των 4 χρυσών λιρών και του χρηματικού ποσού των 16 ευρώ σε κέρματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό 100 ευρώ και πέντε 5 κινητά τηλέφωνα. Επιπλέον κατασχέθηκε και το όχημα μεταφοράς τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Κορίνθου, ενώ η ασφάλεια Άργους διερευνά το ενδεχόμενο συμμετοχής τους στην διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης