Συνελήφθη 29χρονος στη Θεσσαλονίκη - Αυνανίστηκε μπροστά σε επιβάτες μέσα σε λεωφορείο

Συνελήφθη 29χρονος στη Θεσσαλονίκη - Αυνανίστηκε μπροστά σε επιβάτες μέσα σε λεωφορείο

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε λεωφορείο εκτελούσε το δρομολόγιο από Μηχανιώνα προς ΙΚΕΑ

Συνελήφθη 29χρονος στη Θεσσαλονίκη - Αυνανίστηκε μπροστά σε επιβάτες μέσα σε λεωφορείο
Στη σύλληψη ενός 29χρονου που έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε επιβάτες λεωφορείου και αυνανίστηκε μπροστά τους, προχώρησαν οι αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη.

Το αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης όταν ο 29χρονος που επέβαινε σε αστικό που εκτελούσε το δρομολόγιο από Μηχανιώνα προς ΙΚΕΑ, φέρεται να έδειξε αρχικά τα γεννητικά του όργανα στους άλλους επιβάτες του λεωφορείου ενώ στη συνέχεια αυνανίστηκε.

Τον 29χρονο κατήγγειλε στις Αρχές ο οδηγός του λεωφορείου. Αστυνομικές δυνάμεις τον εντόπισαν στον τερματικό σταθμό και τον συνέλαβαν για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Best of Network

Δείτε Επίσης