Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος επέστρεψε η απογευματινή πτήση της Aegean με προορισμό τα Χανιά το Σάββατο, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Το δρομολόγιο ήταν προγραμματισμένο για τις 5 το απόγευμα και ενώ η πτήση ξεκίνησε κανονικά, τελικά το αεροσκάφος επέστρεψε πίσω στην Αθήνα καθώς διαπιστώθηκε αδυναμία προσέγγισης στο αεροδρόμιο Χανίων, λόγω των καιρικών συνθηκών και ισχυρών των ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.
Οι επιβάτες της πτήσης επέστρεψαν ασφαλείς και θα διανυκτερεύσουν στην Αθήνα με μέριμνα της εταιρείας μέχρι αύριο το πρωί, οπότε θα γίνει το ταξίδι για τα Χανιά.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.