Αντάρτικο από τη Νέα Ιωνία

Αντάρτικο από τη Νέα Ιωνία

Ο δήμαρχος προτρέπει τους δημότες να μην πληρώσουν το χαράτσι της  ΔΕΗ και προσφέρει νομική κάλυψη στους ''αντάρτες''…

Αντάρτικο από τη Νέα Ιωνία
Ουρές σχηματίζουν από χθες οι πολίτες έξω από το δημαρχείο της Νέας Ιωνίας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της δημοτικής αρχής να πουν όχι στην πληρωμή του έκτακτου τέλους ακίνητης περιουσίας μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Ο δήμαρχος της Νέας Ιωνίας κάλεσε τους δημότες του να πληρώσουν μόνο το αντίτιμο του ηλεκτρικού ρεύματος υποσχόμενος να παρέχει νομική κάλυψη στους αντιρρησίες. Με οδηγίες που δημοσιεύθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα του δήμου http://www.neaionia.gr/Home.aspx?LangID=1 οι κάτοικοι της Νέας Ιωνίας μπορούν να καταβάλουν μέσω ΑΤΜ μόνο τα χρήματα που αντιστοιχούν στο ηλεκτρικό ρεύμα και στην συνέχεια με την απόδειξη και την αστυνομική τους ταυτότητα να καταθέτουν τα στοιχεία τους στην δημοτική αρχή η οποία θα αναλάβει την νομική τους υποστήριξη σε περίπτωση διακοπής της ηλεκτροδότησης. 
Κλείσιμο

Από χθες το πρωί εκατοντάδες κάτοικοι της Νέας Ιωνίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δημάρχου και καταθέτουν τα αποδεικτικά στα γραφεία του Δήμου. 

Η αντιδήμαρχος Όλγα Κατιμερτζή με την οποία επικοινώνησε το protothema.gr εξηγεί πως η κίνηση της δημοτικής αρχής «είναι το δικό μας ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ στον κατήφορο και την οικονομική εξαθλίωση στην οποία οδηγούμαστε» και συμπληρώνει πως «ο κόσμος της Νέας Ιωνίας δεν έχει άλλα οικονομικά αποθέματα για να πληρώσει τα χαράτσια που του επιβάλουν κάθε μέρα». Όσο για την ανταπόκριση των δημοτών η αντιδήμαρχος επισημαίνει πως «από την Δευτέρα το πρωί τουλάχιστον 1000 πολίτες ζήτησαν την συνδρομή του Δήμου ώστε να μην πληρώσουν το συγκεκριμένο χαράτσι».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης