Μεγάλο μποτιλιάρισμα επικρατεί στην εθνική Αθηνών-Λαμίας, στο ρεύμα προς Αθήνα από τα διόδια έως και τον Άγιο Στέφανο. Η ταλαιπωρία για τους οδηγούς είναι μεγάλη καθώς παρατηρείται έντονη συμφόρηση.
Ουρά τουλάχιστον 5 χιλιομέτρων (από την Μαλακάσα έως τα Διόδια Αφιδνων) καταγράφεται στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, λόγω επιστροφής των εκδρομέων του Σαββατοκύριακου.
Παρόμοια κατάσταση επικρατεί και στον παράδρομο της Εθνικής Οδού με κατεύθυνση προς Αθήνα με μποτιλιαριαμα από τη Μαλακάσα έως τον Αγ. Στέφανο.
Ένα σύστημα παρακολούθησης της γλυκόζης στο αίμα που συνδυάζει ευκολία στη χρήση, αξιοπιστία, και έξυπνες λειτουργίες, ιδανικό για όσους θέλουν να έχουν τον έλεγχο του διαβήτη τους κάθε μέρα.
Το Kykloi by Priceless ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη γαστρονομική σκηνή της Αθήνας – είναι ένας χώρος που αξίζει να ανακαλύψει κανείς, όχι μόνο για τις γευστικές του προτάσεις, αλλά και για τη σύγχρονη εκδοχή της ελληνικής φιλοξενίας που εκφράζει.