
Συγγνωμη, για να το καταλαβω, με το ζορι γινανε σκουπιδιαριδες, η μηπως ''μπηκανε'' εκει αρχικα για να μεταπηδησουν αργοτερα σε αλλο ποστο; Πρεπει να τελειωσει καποτε αυτος ο εκβιασμος ορισμενων εργασιακων ομαδων μεσω της απεργιας,οταν απειλειται η δημοσια υγεια. Μονη λυση η αποκομιδη των σκουπιδιων απο ιδιωτικη εταιρεια.
100% δίκιο οι εργαζόμενοι στα σκουπίδια. Είναι όλη μέρα μέσα στη βρώμα και ο μισθός τους είναι εξευτελιστικός.
Αυτό είναι τόσα χρόνια ο δημόσιος τομέας, απειλες , τεμπελιά ,απεργία ,μόνο απαιτήσεις ,εκβιάζοντας την ανάγκη που τους έχουμε, από ανθρώπους που τρεχανε πίσω από κάλους υπουργών και δημάρχων και τους γλύφανε, και αυτό ήταν κριτήριο για ψήφο. Αυτά ήταν τα κριτήρια τον δημόσιον υπάλληλων για το καλό της Ελλάδος ο ψήφος τους. Όσο για τους ανθρώπους που μαζεύουν τα σκουπίδια θύματα είναι οι τελευταίοι του βρώμικου συστήματος
ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΕΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ.
αμα τολμανε,γιατι ειναι κοτες συνδικαλιστικες,ασ πανε στην νομαρχια να πεταξουν τα σκουπιδια.δεν τους φτεει τιποτα ο κοσμος!
Οχι τεμπελόσκυλο εμείς στον ιδιωτικό δεν έχουμε τρόπο να κλέψουμε. Ούτε έχουμε μπάρμπα βουλευτή. Καθε μερα δουλεύουμε σαν σκύλοι για να τα βγάλουμε πέρα. Σιγά μην κουραστούν οι σκουπιδιάρηδες που σηκώνονται μεν χαράματα αλλά δουλεύουν ένα 3ωράκι κ μετά πάνε κ λιώνουνε. Μιλάς κι απο πάνω. Κοπρίτη.
Οι υπάλληλοι των ΕΛΠΕ (μία από τις ελάχιστες Ελληνικές εταιρίες με ισχυρές εξαγωγές) , είναι εργαζόμενοι που αμοίβονται κατά κύριο λόγο από τον Λάτση. Το κράτος έχει το 35% των μετοχών, το οποίο θα πουληθεί σύντομα σε ιδιώτη. Εαν κάτσεις κάτω και κάνεις τις πράξεις θα δεις πως τυχόν μειώσεις στους μισθούς των ΕΛΠΕ (τους οποίους πληρώνει ο Λάτσης), θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο στα έσοδα του κράτους και του ΙΚΑ. Πέρα από αυτά, κάντε μια επίσκεψη σε ένα διυλιστήριο και αναλογιστείτε για πόσα χρήματα θα δουλεύατε σε ένα τόσο επιβαρυμένο περιβάλλον.
ε βεβαια.ανεσταλη η απεργια στα πετρελαια.αλητες ετσι κανετε παντα.πανικοβαλεται τον κοσμο για να γεμηζει τα ρεζερβουαρ και μετα ολα οκ.
EXOUN DIKIO OI ERGAZOMENOI STA SKOYPIDIA ,M... EINE NA TA MAZEBOUN TA SKOUPIDIA GIA ENA KOMMATI COMI.ESEIS STO IDIOTIKO TOMEA TI KANETAI DYLADI GIA TO KRATOS GIA NA TO BOITHISETAI ,KANETAI PLATES STO AFENTIKO SAS GIA NA KLEBETAI TIN EFORIA.ANTE STO DIAOLO KLEFTES.
εν τω μεταξυ,πληρωνονται κανονικα,ε? ετσι κανω και εγω απεργια διαρκειας....