Ο ληστής ήθελε πρώτα να… φάει!

Ο ληστής ήθελε πρώτα να… φάει!

Έτοιμος να ξεκινήσει μπαράζ διαρρήξεων και ληστειών ήταν ένας 33χρονος Έλληνας κακοποιός στην Δωδώνη Ιωαννίνων, αλλά χρειαζόταν πρώτα να βάλει κάτι στο… στόμα του για να «στυλωθεί»...

 Ο ληστής ήθελε πρώτα να… φάει!
Έτοιμος να ξεκινήσει μπαράζ διαρρήξεων και ληστειών ήταν ένας 33χρονος Έλληνας κακοποιός στην Δωδώνη Ιωαννίνων, αλλά χρειαζόταν πρώτα να βάλει κάτι στο… στόμα του για να «στυλωθεί»! Έτσι, διέρρηξε ένα γαλακτοκομείο στο δημοτικό διαμέρισμα Τύριας, άρπαξε όσα τρόφιμα βρήκε και… τα έφαγε!

«Καρδαμωμένος» πια, ο 33χρονος έπιασε αμέσως «δουλειά»! Διέρρηξε πρώτα ένα διαμέρισμα της περιοχής, στο οποίο όμως δεν βρήκε τίποτε αξίας και άρπαξε μόνο ένα κινητό του 61χρονου ιδιοκτήτη. Στη συνέχεια, διέρρηξε και δεύτερο διαμέρισμα, όπου όμως βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με την 80χρονη ένοικο! Την απείλησε με μαχαίρι, της άρπαξε 40 ευρώ και βγήκε τρέχοντας έξω. Όμως, το θύμα ειδοποίησε την Αστυνομία και λίγο αργότερα ο… πεινασμένος κακοποιός έπεσε στα χέρια των αστυνομικών και ομολόγησε όλα όσα είχε κάνει.
Κλείσιμο

«Πεινασμένοι» φαίνεται πως ήταν και δυο άλλοι διαρρήκτες που εισέβαλαν στο σπίτι ενός 57χρονου στην Ξυλοκέριζα Κορινθίας, όταν εκείνος απουσίαζε. Αφού άρπαξαν ηλεκτρικές συσκευές και οικιακά σκεύη, πήραν και όσα… τρόφιμα βρήκαν, τα φόρτωσαν σε ένα αυτοκίνητο και έφυγαν. Όμως, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς που εγκλώβισαν το αυτοκίνητο και ακινητοποίησαν τον έναν από τους δράστες, έναν 31χρονο Αλβανό στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τα κλοπιμαία και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου. Ο συνεργός του τράπηκε σε φυγή και κατάφερε να εξαφανιστεί.

Όμως, η 64χρονη γυναίκα που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. λίγη ώρα αφ’ ότου είχε αρπάξει προϊόντα αξίας 70 ευρώ από τα ράφια ενός σούπερ μάρκετ των Χανίων, φαίνεται πως αντιμετώπιζε πραγματικά πρόβλημα επιβίωσης για να φτάσει σε τέτοιο σημείο. Ωστόσο, δεν απέφυγε την παραπομπή της στον εισαγγελέα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης