Περιπετειώδης σύλληψη κλέφτη που τον έγραψε η κάμερα

Περιπετειώδης σύλληψη κλέφτη που τον έγραψε η κάμερα


«Ζόρικος»  αποδείχθηκε ο Αλβανός κακοποιός  που έκλεψε μια τσάντα με 1.600 ευρώ από ένα κατάστημα στην περιοχή των Αλυκών Ζακύνθου...

Περιπετειώδης σύλληψη  κλέφτη που τον έγραψε η κάμερα
      «Ζόρικος»  αποδείχθηκε ο Αλβανός κακοποιός  που έκλεψε μια τσάντα με 1.600 ευρώ από ένα κατάστημα στην περιοχή των Αλυκών Ζακύνθου, αλλά δεν είδε την κάμερα που τον κατέγραφε και… πόζαρε σαν μοντέλο! Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του, προκάλεσε επεισόδιο σε βάρος τους το οποίο είχε και συνέχεια στα κρατητήρια του τμήματος!

      Ο  30χρονος αλλοδαπός είχε βρει ευκαιρία σε μια στιγμή που η ιδιοκτήτρια του καταστήματος ήταν απασχολημένη και «βούτηξε» την τσάντα της. Ωστόσο, οι κινήσεις και τα χαρακτηριστικά του είχαν καταγραφεί από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και οι αστυνομικοί του τμήματος Κατασταρίου τον αναζητούσαν επί δύο ημέρες, ώσπου τον πέτυχαν στην περιοχή Μπόχαλη, την ώρα που πήγαινε τη σύζυγό του στη δουλειά της.
Κλείσιμο

     Ο δράστης  αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του στους αστυνομικούς, τους οποίους έβρισε, απείλησε και χτύπησε προκαλώντας σε έναν από αυτούς απλή σωματική βλάβη. Τελικά, όμως, συνελήφθη και στις τσέπες του βρέθηκαν δυο ναρκωτικά χάπια, ένα κινητό, ένα εισιτήριο πορθμειακής γραμμής για την Κυλλήνη, 20 δολάρια και 1.582 ευρώ από τα κλεμμένα χρήματα! Ωστόσο, ο Αλβανός δεν το έβαλε κάτω. Όταν οδηγήθηκε στα κρατητήρια του τμήματος Αλυκών, άρχισε να… σπάζει ό,τι βρήκε μπροστά του προκαλώντας φθορές στο τμήμα πριν απομονωθεί σε ένα κελί!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης