Την Τρίτη η απόφαση για νέες κινητοποιήσεις στα ΜΜΜ

Την Τρίτη η απόφαση για νέες κινητοποιήσεις στα ΜΜΜ

Την Τρίτη θα συνεδριάσουν εκ νέου οι επικεφαλής στα Σωματεία των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς προκειμένου να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους...

Την Τρίτη η απόφαση για νέες κινητοποιήσεις στα ΜΜΜ
Την Τρίτη θα συνεδριάσουν εκ νέου οι επικεφαλής στα Σωματεία των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς προκειμένου να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται ότι πριν καλά - καλά τελειώσει η διαδικασία των μετατάξεων, μέσω της οποίας εκατοντάδες υπάλληλοι στις συγκοινωνίες τοποθετήθηκαν σε άλλες υπηρεσίες, ήλθε το καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας, ενώ η τρόικα επιμένει και στην πλήρη κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων.

Πάντως, η σημερινή ημέρα ήταν εξαιρετικά δύσκολη για το επιβατικό κοινό της Αθήνας, το οποίο αναγκάστηκε να αναζητήσει εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησής του, εξαιτίας της νέας 24ωρης απεργίας που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της Αττικής, πλην του Προαστιακού.

Κλείσιμο
Η έλλειψη συγκοινωνιακού μέσου σε συνδυασμό με τον άστατο και βροχερο, δυσκόλεψαν πάρα πολύ τους εργαζόμενους να φτάσουν έστω και με καθυστέρηση στις δουλειές τους, καθώς η κίνηση σε όλους τους δρόμους ήταν ιδιαίτερα αυξημένη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης