Πατέρας δυο παιδιών νεκρός από ηλεκτροπληξία

Πατέρας δυο παιδιών νεκρός από ηλεκτροπληξία

Δυο ανήλικα παιδιά έμειναν ορφανά  από ένα τραγικό δυστύχημα  που στοίχισε τη ζωή στον  στρατιωτικό πατέρα τους, σε χωριό  του δήμου Διδυμοτείχου.

Πατέρας δυο παιδιών νεκρός από ηλεκτροπληξία
Δυο ανήλικα παιδιά έμειναν ορφανά  από ένα τραγικό δυστύχημα  που στοίχισε τη ζωή στον  στρατιωτικό πατέρα τους, σε χωριό  του δήμου Διδυμοτείχου. Ο άτυχος άνδρας κεραυνοβολήθηκε από ηλεκτρικό ρεύμα υψηλής τάσης, την στιγμή που μάζευε καρύδια από ένα δέντρο!

Ο  34χρονος στρατιωτικός, που κατοικούσε μόνιμα στην Ορεστιάδα με την οικογένειά του, βρισκόταν μαζί με την σύζυγο και τα παιδιά του στο χωριό Αβδέλα του Έβρου. Κάποια στιγμή, πήρε μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο και άρχισε να ρίχνει τα καρύδια από την καρυδιά, χωρίς όμως να προσέξει ότι δίπλα στο δέντρο περνούσαν καλώδια της ΔΕΗ!
Κλείσιμο

Ξαφνικά,  από κάποιο αδέξιο χειρισμό, η  ράβδος ακούμπησε στα καλώδια με αποτέλεσμα ο 34χρονος να υποστεί ηλεκτροπληξία και να σωριαστεί στο έδαφος. Μάταια προσπάθησαν οι δικοί του να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες ώσπου να φτάσει ασθενοφόρο. Ο άτυχος άνδρας είχε ήδη ξεψυχήσει χτυπημένος από την ισχυρή ηλεκτρική εκκένωση. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης