Εφιάλτης μέσα στο ίδιο μας το σπίτι

Εφιάλτης μέσα στο ίδιο μας το σπίτι

Εκτός ελέγχου οι ληστές - Τη φρίκη έζησε χθες μία 40χρονη μητέρα – Η συγκλονιστική περιγραφή του Ανδρέα Φουστάνου για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια των κακοποιών

Εφιάλτης μέσα στο ίδιο μας το σπίτι
Με τον εφιάλτη των κακοποιών και των ληστών ζουν καθημερινά οι κάτοικοι της Αττικής, καθώς οι εισβολές σε σπίτια είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο. Το πρόβλημα πλέον δεν εντοπίζεται μόνο στο κέντρο αλλά σε κάθε γωνιά του λεκανοπεδίου, καθώς κρούσματα υπάρχουν σε βόρεια, νότια, δυτικά και ανατολικά προάστια. Αυτό που είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι οι δράστες έχουν ξεφύγει από κάθε όριο τρομοκρατώντας, κακοποιώντας ανθρώπους και βιάζοντας γυναίκες.

Αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν εφιαλτικό για κάποιους συμπολίτες μας. Το πρωί της Κυριακής μία 40χρονη γυναίκα στην Ηλιούπολη έπεσε θύμα αδίστακτων ληστών, οι οποίοι αφού πήραν ό,τι μπορούσαν από το σπίτι, τη βίασαν και την κακοποίησαν με πολύ σκληρό τρόπο, ενώ στο σπίτι βρισκόταν και το ανήλικο παιδί της, το οποίο οι ληστές κλείδωσαν στο δωμάτιό του! Οι δράστες ήταν δύο, μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας την κεντρική πόρτα και έδρασαν ανενόχλητοι, ενώ ο σύζυγός του θύματος βρισκόταν εκτός σπιτιού.

Σήμερα τα ξημερώματα, ένοπλοι άρπαξαν χρηματοκιβώτιο με 40.000 ευρώ από πρατήριο υγρών καυσίμων στην Κυψέλη, ενώ άλλοι δράστες ''άνοιξαν'' ΑΤΜ τράπεζας σε σούπερ μάρκετ στην Κερατέα και πήραν ολόκληρο το ποσό. Η ένοπλη ληστεία στο βενζινάδικο έγινε στις 4 τα ξημερώματα, στην οδό Ιθάκης 66. Δύο άγνωστοι μπήκαν στο πρατήριο και με χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησαν έναν υπάλληλο, τον οδήγησαν στο υπόγειο και άρπαξαν τις εισπράξεις, καθώς και το χρηματοκιβώτιο του πρατηρίου. Στη συνέχεια πήραν αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο χώρο του πάρκινγκ του πρατηρίου και διέφυγαν. Στις 3.20 τα ξημερώματα, στη θέση Πέτα Κερατέας, άγνωστοι διέρρηξαν την είσοδο προθαλάμου σούπερ μάρκετ και αφού εισήλθαν στο εσωτερικό, διέρρηξαν το ΑΤΜ τράπεζας, από το οποίο αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Κατά τη διάρκεια της νύχτας έγιναν επίσης δύο ένοπλες ληστείες, σε αρτοποιείο στο Χαϊδάρι και σε περίπτερο στη Γλυφάδα.

Το Σαββατοκύριακο επίσης, ληστές εισέβαλαν σε σπίτι στο Ζεφύρι, ενώ δύο εισβολές πραγματοποιήθηκαν και σε σπίτια στην Πεντέλη. Ταυτόχρονα δεκάδες διαρρήξεις σημειώθηκαν σε σπίτια, την ώρα που μέσα δεν υπήρχε κανείς.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά της αστυνομίας κάθε 24ωρο στην Αττική πραγματοποιούνται δύο εισβολές ληστών-βιαστών σε κατοικίες.
Κλείσιμο

Συγκλονιστική ήταν η εξομολόγηση το πρωί της Δευτέρας του Ανδρέα Φουστάνου στην πρωινή εκπομπή του Mega. Ο κ. Φουστάνος έπεσε θύμα ληστείας την προηγούμενη εβδομάδα και περιέγραψε τις στιγμές που έζησε στα χέρια των ληστών και τις απειλές που δέχτηκε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης