Χάος στους δρόμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης

Χάος στους δρόμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης

Βροχή και απεργίες σπάνε τα νεύρα των οδηγών - Χειρόφρενο στα μέσα μαζικής μεταφοράς

Χάος στους δρόμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης
Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας εξαιτίας της απεργίας των μέσων μαζικής μεταφοράς και των δύσκολων καιρικών συνθηκών,  αφού από το πρωί βρέχει σε πολλές περιοχές της πόλης.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα  αυτοκίνητα στην άνοδο της Συγγρού, στην Αλεξάνδρας, της Κατεχάκη, στην Κηφισίας από το Φάρο Ψυχικού μέχρι την Πανόρμου, στη Μεσογείων,στη Βασ.Κωσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον, στην Παραλιακή προς Πειραιά.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στη λεωφόρο Αθηνών προς το κέντρο και στα δυο ρεύματα του Κηφισού, από έξοδο Καλυφτάκη μέχρι Ρέντη.

Κλείσιμο
Σήμερα δεν λειτουργούν μετρό, ΗΣΑΠ, λεωφορεία, τρόλεϊ και τραμ. Κανονικά κυκλοφορούν οι συρμοί του ΟΣΕ, ο προαστιακός και τα ταξί.

Κομφούζιο αναμένεται και το μεσημέρι καθώς οι απεργοί έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Κοτζιά και πορεία προς το υπουργείο Οικονομικών.

Πανικός και στη Θεσσαλονίκη
Το ψιλόβροχο που πέφτει στη Θεσσαλονίκη προκαλεί προβλήματα στην κυκλοφορία της πόλης.

Η κυκλοφορία στις κεντρικές αρτηρίες, ακόμη και στον Περιφερειακό γίνεται με χαμηλές ταχύτητες με τα μεγάλα προβλήματα να εντοπίζονται στο ρεύμα προς δυτικά, σε Περιφερειακό, Τσιμισκή και Εγνατία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης