Τραγωδία με δυο νεκρούς στην Κοζάνη

Τραγωδία με δυο νεκρούς στην Κοζάνη

«Βουτιά»  θανάτου σε χαράδρα βάθους περίπου 80 μέτρων έκανε ένα μικρό φορτηγό φορτωμένο με ξυλεία, όταν εμβολίστηκε από νταλίκα με βουλγαρικές πινακίδες πάνω στην γέφυρα Πολυμύλου της Εγνατίας Οδού στην Κοζάνη

Τραγωδία με δυο νεκρούς στην Κοζάνη
«Βουτιά»  θανάτου σε χαράδρα βάθους περίπου 80 μέτρων έκανε ένα μικρό φορτηγό φορτωμένο με ξυλεία, όταν εμβολίστηκε από νταλίκα με βουλγαρικές πινακίδες πάνω στην γέφυρα Πολυμύλου της Εγνατίας Οδού στην Κοζάνη. Οι δυο επιβάτες του από τη Νάουσα, βρήκαν τραγικό τέλος μέσα στα συντρίμμια.

Ο Βούλγαρος οδηγός της νταλίκας φαίνεται ότι προσπάθησε να προσπεράσει το προπορευόμενο φορτηγάκι με τους δυο Έλληνες, αλλά στην προσπάθειά του αυτή το χτύπησε στο πλάι με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει τον έλεγχο. Το φορτηγάκι προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, τις έσπασε και έπεσε πέσει από την γέφυρα στο κενό.

Στον τόπο του τραγικού δυστυχήματος έφτασαν οχήματα της Πυροσβεστικής  από την Βέροια και την Κοζάνη, ενώ χρειάστηκε πολύωρη επιχείρηση της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό των σορών των δύο και την ανάσυρσή τους. Τα στοιχεία τους παραμένουν άγνωστα, ενώ ο αλλοδαπός οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε το δυστύχημα συνελήφθη. 
Κλείσιμο
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης