Δεν άντεξε το τετράχρονο θύμα του μεθυσμένου οδηγού στη Χαλκίδα

Δεν άντεξε το τετράχρονο θύμα του μεθυσμένου οδηγού στη Χαλκίδα

Μια ολόκληρη εβδομάδα πάλεψε με τον θάνατο το άτυχο αγοράκι που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο μεθυσμένου οδηγού...

Δεν άντεξε το τετράχρονο θύμα του μεθυσμένου οδηγού στη Χαλκίδα
Μια ολόκληρη εβδομάδα πάλεψε με τον θάνατο το άτυχο αγοράκι που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο μεθυσμένου οδηγού χωρίς δίπλωμα στην Αγία Ελεούσα Χαλκίδας, μαζί με την γιαγιά του η οποία σκοτώθηκε επί τόπου. Όμως, δεν άντεξε και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα που είχε υποστεί, στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».
      
Το τραγικό δυστύχημα είχε γίνει όταν η 59χρονη γιαγιά άρχισε να αναζητά τον μικρότερο γιό της ηλικίας 18 χρόνων, που είχε φύγει από το σπίτι τους με ποδήλατο και είχε καθυστερήσει να επιστρέψει προκαλώντας έτσι την ανησυχία της. Καθώς έσπρωχνε το καροτσάκι με το 4χρονο εγγονάκι της στην άκρη του δρόμου, είδε τον γιο της να έρχεται από το απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας και έστριψε το καροτσάκι για να διασχίσει τον δρόμο χωρίς να δει το επερχόμενο αυτοκίνητο, λόγω και του ελλιπούς φωτισμού.
       
Όμως, ο 49χρονος οδηγός δεν είχε πλήρη έλεγχο των αντανακλαστικών του, με αποτέλεσμα να παρασύρει γιαγιά και εγγονάκι! Η 59χρονη υπέκυψε στα τραύματα της στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, ενώ το παιδί διακομίστηκε στην Αθήνα σε κρίσιμη κατάσταση. Όταν οι άνδρες της Τροχαίας συνέλαβαν τον δράστη, διαπίστωσαν ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ αλλά και οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, αφού του είχε αφαιρεθεί για διάφορες παραβάσεις!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης