Πλούσια δράση από συμμορία νεαρών τσιγγάνων στο Κιάτο

Πλούσια δράση από συμμορία νεαρών τσιγγάνων στο Κιάτο

Μια σειρά από ληστείες, διαρρήξεις και κλοπές οχημάτων εξιχνίασαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Κιάτου...

Πλούσια δράση από συμμορία νεαρών τσιγγάνων στο Κιάτο
Μια σειρά από ληστείες, διαρρήξεις και κλοπές οχημάτων εξιχνίασαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Κιάτου μετά την σύλληψη ενός ανήλικου τσιγγάνου την ώρα που προσπαθούσε να διαρρήξει το παράθυρο του σπιτιού ενός 46χρονου. Ο 16χρονος ομολόγησε τρείς ληστείες, πέντε διαρρήξεις και δύο απόπειρες, καθώς και τρείς υποθέσεις κλοπής τροχοφόρων, που διέπραξε μέσα στο καλοκαίρι μαζί με τους δυο συνεργούς του.
     
Η δράση της τριμελούς συμμορίας ξεκίνησε στις 7 Ιουνίου, όταν έσπασαν την τζαμαρία ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στην νέα εθνική οδό Αθηνών- Πατρών και άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν στο συρτάρι ταμειακής μηχανής. Από τότε, έκαναν ένα διάλειμμα και άρχισαν πάλι τις επιθέσεις.

Συγκεκριμένα στις 25 Αυγούστου, άρπαξαν το τσαντάκι ενός 69χρονου στην νέα εθνική οδό Αθηνών- Πατρών, μέσα στο οποίο υπήρχαν έγγραφα και ένα κινητό. Στις 31 Αυγούστου, έκλεψαν δύο μπλοκ επιταγών και μία σφραγίδα από το ανασφάλιστο ΙΧ ενός 66χρονου στο πάρκινγκ του καταστήματός του, πάλι στην νέα εθνική οδό. Στις 8 Σεπτεμβρίου, μέσα σε καταστήμα στο Βέλο Κορινθίας, άρπαξαν την τσάντα ενός 37χρονου αλλοδαπού με άγνωστο χρηματικό ποσό. Στις 13 Σεπτεμβρίου, έκλεψαν το αυτοκίνητο μιας 61χρονης από το Κάτω Διμηνιό Κορινθίας. Στις 16 Σεπτεμβρίου, έκλεψαν το μοτοποδήλατο ενός 22χρονου από τον χώρο στάθμευσης του Προαστιακού στην Κόρινθο. Στις 17 Σεπτεμβρίου, άρπαξαν την τσάντα μιας 77χρονης με έγγραφα, χρήματα και χρυσαφικά στο χώρο στάθμευσης του καταστήματός της στην νέα εθνική οδό Αθηνών- Πατρών. Στις 30 Σεπτεμβρίου, εισέβαλαν μέρα- μεσημέρι στο σπίτι μιας γυναίκας στην Αρχαία Κόρινθο και με την απειλή μαχαιριού άρπαξαν από την ίδια και το γιό της χρήματα και χρυσαφικά.
      
Στις 2 Οκτωβρίου, έκλεψαν το μοτοποδήλατο ενός κατοίκου στο Βέλο Κορινθίας. Στις 3 Οκτωβρίου, τραυμάτισαν μια 2011 60χρονη γυναίκα στην νέα εθνική οδό Αθηνών- Πατρών, χτυπώντας την για να της αρπάξουν την τσάντα της που περιείχε διάφορα έγγραφα, μεγάλο χρηματικό ποσό, ένα κινητό και χρυσαφικά. Στις 4 Οκτωβρίου, αποπειράθηκαν να μπουν στο σπίτι μιας 53χρονης στο Πάσιο Κορινθίας παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα, αλλά έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή. Την ίδια μέρα έκλεψαν μια μοτοσικλέτα στο Μούλκι Κορινθίας και χτύπησαν την 44χρονη σύζυγο του ιδιοκτήτη που προσπάθησε να τους εμποδίσει, προκαλώντας της σωματικές βλάβες!

Ο 16χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τους συνεργούς του, έναν 25χρονο και έναν 18χρονο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης