Έπιασαν "εργοστασιάρχη" κάνναβης στην Μεσσηνία

Έπιασαν "εργοστασιάρχη" κάνναβης στην Μεσσηνία

Σε εργαστήριο για την επεξεργασία ινδικής κάνναβης δικής του παραγωγής είχε μετατρέψει το σπίτι του...

Έπιασαν "εργοστασιάρχη" κάνναβης στην Μεσσηνία
Σε εργαστήριο για την επεξεργασία ινδικής κάνναβης δικής του παραγωγής είχε μετατρέψει το σπίτι και την αποθήκη του στην Μεσσηνία, ένας 46χρονος έμπορος ναρκωτικών που τελικά συνελήφθη με σχεδόν έξι κιλά ξερού και χλωρού χασίς στην κατοχή του, ενώ βρέθηκε και η χασισοφυτεία από την οποία τρυγούσε τα «προϊόντα» που πωλούσε!
      
Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας είχαν πληροφορίες για την δράση του υπόπτου και περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία για να επέμβουν. Τον παρακολούθησαν διακριτικά και, όταν  τον είδαν να επισκέπτεται έναν εκχερσωμένο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε αγροτοδασική θέση του δήμου Πύλου Νέστορος, έκαναν έφοδο και τον συνέλαβαν. Εκεί βρήκαν τη μικρή αλλά… πλούσια σε παραγωγή φυτεία με τα επτά χασισόδεντρα που καλλιεργούσε.
      
Κατά την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στην κατοικία του 46χρονου και την αποθήκη ακριβώς δίπλα, βρήκαν μεγάλες ποσότητες αποξηραμένης κάνναβης συνολικού βάρους δύο κιλών και 196 γραμμαρίων, αλλά και χλωρή κάνναβη συνολικού τριών κιλών και 614 γραμμαρίων! Ο δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης