Μοριοδοτούμενα σεμινάρια και πιστοποιήσεις για χρήση ΑΣΕΠ, από την Bright Academy

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια και πιστοποιήσεις για χρήση ΑΣΕΠ, από την Bright Academy

Οι συνεχείς τεχνολογικές εξελίξεις έχουν αλλάξει τα δεδομένα σε πολλούς κλάδους της Οικονομίας και οι εργαζόμενοι χρειάζεται να αναπτύξουν νέες δεξιότητες για να είναι ανταγωνιστικοί και παραγωγικοί.

brightHD3

Sponsored contnet

Οι ολοένα και αυξανόμενες απαιτήσεις της αγοράς, θέτουν τη βάση για τη συνεχιζόμενη μάθηση. Οι λόγοι της συνεχούς μάθησης είναι ποικίλοι. Ο ταχύς ρυθμός της τεχνολογικής εξέλιξης και οι αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων έχουν δημιουργήσει ένα περιβάλλον επιχειρηματικής αβεβαιότητας και ανασφάλειας, σε όσους δεν προσαρμόζονται με ταχύ ρυθμό σε αυτές. Οι επιχειρήσεις πρέπει να εναρμονιστούν με τις γρήγορες τεχνολογικές αλλαγές για να παραμείνουν ανταγωνιστικές. Οι τεχνολογικές καινοτομίες, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, οι αυτοματισμοί και η ανάλυση δεδομένων, έχουν αλλάξει τον τρόπο λειτουργίας σε πολλούς κλάδους. Αυτό σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να αποκτήσουν νέες δεξιότητες και γνώσεις για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν όλα αυτά που φέρνει το άλμα της τεχνολογίας. Επιπλέον, οι αγορές γίνονται περισσότερο ανταγωνιστικές μέσα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία της τεχνολογίας, του διαδικτύου και εγκαινιάζοντας μια εποχή που δειλά θέλει να αποκαλείται 4η βιομηχανική επανάσταση.

bright_logo_panepistimio
Κλείσιμο
Συνεπώς οι επιχειρήσεις να καλούνται να είναι ευέλικτες και ικανές, ώστε να προσαρμοστούν στις νέες απαιτήσεις και τάσεις της αγοράς. Συνεπώς και οι εργαζόμενοι πρέπει να είναι ικανοί να αναπτύσσουν νέες δεξιότητες και να μάθουν νέες τεχνικές. Τέλος, η συνεχής μάθηση επιτρέπει στους εργαζόμενους να προωθούν την προσωπική τους ανάπτυξη και επαγγελματική εξέλιξη. Αποκτώντας νέες γνώσεις και δεξιότητες, μπορούν να είναι πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας, να ανοίγουν νέες ευκαιρίες καριέρας και να επιτυγχάνουν μεγαλύτερη επαγγελματική ικανοποίηση.

Με τα παραπάνω δεδομένα η Bright Academy για περισσότερο από 25 χρόνια επενδύει στη διά βίου μάθηση. Απευθύνεται σε όλες εκείνες τις ομάδες που θα ήθελαν να αναπτύξουν τους γνωστικούς ορίζοντές τους. Μέσα από πληθώρα μαθημάτων μοριοδοτούμενων αλλά και επιδοτούμενα, σταθερά και με γνώμονα την ποιότητα πορεύεται στον δρόμο της εκπαίδευσης. Το διάστημα που διανύουμε υπάρχουν επιλογές μοριοδοτούμενων σεμιναρίων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν σε Σεμινάρια Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, αλλά και σε Σεμινάρια Σχολικής Ψυχολογίας. Η μέθοδος υλοποίησης των προγραμμάτων είναι η ασύγxρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Με κάθε εγγραφή δίνονται δωρεάν μαθήματα αγγλικών με τη μέθοδο της Linguafone. Τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια για χρήση ΑΣΕΠ, μπορούν να δώσουν έως και 10 μόρια στον κάθε ενδιαφερόμενο, καθώς επίσης έξτρα μοριοδότηση με τη χρήση 2ης ξένης γλώσσας (Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά). Για όσους ενδιαφέρονται για μοριοδοτούμενες πιστοποιήσεις Αγγλικών αλλά και για μοριοδοτούμενες πιστοποιήσεις Η/Υ για χρήση ΑΣΕΠ, μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με τα προγράμματα αυτά είτε μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, είτε μέσω της ιστοσελίδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης