Ξέσπασμα Αμβρόσιου για τους οίκους ανοχής στην Αιγιάλεια

Ξέσπασμα Αμβρόσιου για τους οίκους ανοχής στην Αιγιάλεια

"Εύχομαι όσοι είπαν ναι σε οίκους ανοχής να μη δουν δικούς τους να εργάζονται εκεί'

Ξέσπασμα Αμβρόσιου για τους οίκους ανοχής στην Αιγιάλεια
«Ξέσπασε» ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος, με αφορμή την πρόσφατη έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αιγιαλείας για χορήγηση αδείας για την δημιουργία οίκων ανοχής στην πόλη του Αιγίου και στην ευρύτερη περιοχή. Μέσα από το προσωπικό του blog, ο Μητροπολίτης κατακεραυνώνει όσους Δημοτικούς Συμβούλους ψήφισαν υπέρ της πρότασης του Δημάρχου Στάθη Θεοδωρακοπούλου (όπως ο ίδιος τη χαρακτηρίζει), λέγοντας τους ότι μόλυναν την πόλη της Παναγίας!

Μάλιστα δημοσιεύει τα ονόματα τους, ευχόμενος παράλληλα να μην τύχει ποτέ πρόσωπα του περιβάλλοντός τους να πάνε σε αυτούς τους Οίκους, ενώ παραθέτει και τα ονόματα όσων έδωσαν αρνητική ψήφο, επαινώντας τους δημοσίως. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το
www.aigialeianews.gr, o κ.κ. Αμβρόσιος θεωρεί ότι το «καυτό» αυτό ζήτημα έπρεπε η Δημοτική Αρχή να το θέσει σε δημόσια συζήτηση και να αποφασίσει ο λαός της Αιγιάλειας αν θέλει να δημιουργηθεί οίκος ανοχής στην περιοχή, ενώ από τις «βολές» του δεν την.γλιτώνει ούτε το κυβερνών κόμμα!

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης