Αττική Οδός: Κλείνει λόγω εργασιών η έξοδος προς Τοπικές Οδούς στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο
Η έξοδος θα μείνει κλειστή από τις 10 το βράδυ της Τετάρτης ως τις 6 το πρωί της Πέμπτης
Κλειστή λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης 21 Φεβρουαρίου έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου, η έξοδος της Αττικής Οδού προς Τοπικές Οδούς (κόμβος Κ1) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο.
Κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς Αεροδρόμιο, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο (Εμπορεύματα – Υπηρεσίες – Εμπορικό Πάρκο), να αναστρέψουν και να κινηθούν προς Αθήνα – Ελευσίνα και στη συνέχεια να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο που θα συναντήσουν (κόμβο Κ1).
Το Plastic Free Greece πέρασε και από την Πλαζ του ΕΟΤ στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, με έναν παράκτιο καθαρισμό από τους ακούραστους εθελοντές που άφησε πεντακάθαρη αυτήν την υπέροχη αστική παραλία, στις 18 Μαΐου.
Η εταιρεία προσανατολίζεται σταθερά προς τη βιώσιμη ανάπτυξη, ενσωματώνοντας το περιβάλλον και την κοινωνία στον πυρήνα της στρατηγικής της μέσω ενός ολοκληρωμένου Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας.