Έβαλαν στο χέρι τους «ποντικούς» της Θεσσαλίας

Έβαλαν στο χέρι τους «ποντικούς» της Θεσσαλίας

Η σπείρα που μήνες τώρα είχε γίνει εφιάλτης για τους κατοίκους της Θεσσαλίας και πονοκέφαλος για τις τοπικές αστυνομικές αρχές, βρίσκεται πλέον στα χέρια της Αστυνομίας.

Έβαλαν στο χέρι τους «ποντικούς» της Θεσσαλίας
Η σπείρα που μήνες τώρα είχε γίνει εφιάλτης για τους κατοίκους της Θεσσαλίας και πονοκέφαλος για τις τοπικές αστυνομικές αρχές, βρίσκεται πλέον στα χέρια της Αστυνομίας. Οκτώ από τα μέλη της συνελήφθησαν και αναζητούνται οι γονείς τεσσάρων από αυτά, τα οποία είναι ανήλικα αγόρια και κορίτσια!

Ως τώρα εξιχνιάστηκαν οκτώ διαρρήξεις στην Καρδίτσα, τα Τρίκαλα και την ευρύτερη Θεσσαλία και έχουν βρεθεί κλεμμένα χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας 37.120 ευρώ καθώς και αρκετά χρήματα, αλλά σίγουρα ο αριθμός είναι πολύ
Κλείσιμο
μεγαλύτερος και η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται. Η εξάρθρωση της σπείρας έγινε όταν ένας πολίτης στους Σοφάδες Καρδίτσας είδε τους διαρρήκτες να τρυπώνουν στο διαμέρισμα μιας 46χρονης γειτόνισσάς του και να αρπάζουν 700 ευρώ, χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο άνθρωπος προσπάθησε να τους εμποδίσει, χωρίς να τα καταφέρει. Ειδοποίησε, όμως, την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για να εντοπιστεί το φορτηγάκι με το οποίο διέφυγαν οι δράστες. Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν πρώτα μια 19χρονη που κρύφτηκε σε παρακείμενο κατάστημα και στη συνέχεια ακινητοποίησαν το φορτηγάκι όπου συνέλαβαν τους συνεργούς της: μια 36χρονη γυναίκα, ένα 15χρονο κορίτσι, δυο άνδρες ηλικίας 30 και 26 χρόνων και τρία αγόρια 11, 12 και 13 χρόνων!

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν 535 ευρώ και χρυσαφικά κλεμμένα από το σπίτι στην Καρδίτσα, ενώ εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις στην πόλη της Καρδίτσας, τα Καλογριανά Καρδίτσας και τις περιοχές Μεγάλα Καλύβια και Φαρκαδόνα των
Τρικάλων, οι οποίες έγιναν τις τελευταίες ημέρες. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο από τους γονείς των συλληφθέντων ανηλίκων, οι οποίοι αναζητούνται για παραμέληση εποπτείας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης