Δυο ανήλικοι στο νοσοκομείο από αλκοόλ

Δυο ανήλικοι στο νοσοκομείο από αλκοόλ

Η τραγωδία με την 16χρονη Στέλλα που έχασε τη ζωή της από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, δεν έβαλε μυαλό στους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της Κρήτης, που εξακολουθούν να σερβίρουν οινοπνευματώδη ποτέ σε ανήλικα παιδιά!

Δυο ανήλικοι στο νοσοκομείο από αλκοόλ
Η τραγωδία με την 16χρονη Στέλλα που έχασε τη ζωή της από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, δεν έβαλε μυαλό στους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος της Κρήτης, που εξακολουθούν να σερβίρουν οινοπνευματώδη ποτέ σε ανήλικα παιδιά! Άλλα δυο χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο, αυτή τη φορά στα Χανιά, ευτυχώς χωρίς δυσάρεστες συνέπειες.

Πρόκειται για ένα 17χρονο αγόρι και ένα κορίτσι 16 χρόνων, που παραλήφθηκαν από ασθενοφόρο το απόγευμα της Παρασκευής, από ένα πάρκο έξω από το Μουσικό Γυμνάσιο Χανίων όπου είχαν χάσει τις αισθήσεις τους. Οι περίοικοι που τους είδαν, ειδοποίησαν την Αστυνομία και εκείνη με τη σειρά της το ΕΚΑΒ, που μετέφερε τα δυο παιδιά στο νοσοκομείο Χανίων.
Κλείσιμο

Εκεί διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν σε κατάσταση οξείας μέθης και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Για την κατάστασή τους ενημερώθηκαν οι γονείς τους που κινδυνεύουν με παραπομπή στη δικαιοσύνη για παραμέληση εποπτείας, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν αν τα δυο παιδιά έκαναν χρήση αλκοόλ σε σπίτι ή σε καταστήματα της πόλης, ώστε να αποδώσουν ευθύνες στους ιδιοκτήτες τους.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης