Αποπειράθηκε να ληστέψει ηλικιωμένη με κατσαβίδι

Αποπειράθηκε να ληστέψει ηλικιωμένη με κατσαβίδι

Ζήτησε χρήματα από μια ηλικιωμένη κι όταν εκείνη αρνήθηκε να του δώσει, επιχείρησε να την… ληστέψει με την απειλή κατσαβιδιού!

Αποπειράθηκε να ληστέψει ηλικιωμένη με κατσαβίδι
Ζήτησε χρήματα από μια ηλικιωμένη κι όταν εκείνη αρνήθηκε να του δώσει, επιχείρησε να την… ληστέψει με την απειλή κατσαβιδιού! Όμως, η 68χρονη γυναίκα αποδείχθηκε «σκληρό καρύδι» και ο Αλγερινός επίδοξος ληστής διέφυγε με κλεμμένο μηχανάκι, για να συλληφθεί σε μικρή απόσταση.

Ο 43χρονος δράστης μπήκε στην αυλή της 68χρονης στην Ρόδο για να ζητιανέψει, αλλά όταν είδε πως δεν θα «έβγαζε» κάτι, έβγαλε το κατσαβίδι από την τσέπη του. Η γυναίκα έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια και ο δράστης τράπηκε
σε φυγή. Ωστόσο, οι αστυνομικοί που κλήθηκαν πρόλαβαν να τον εγκλωβίσουν σε μικρή απόσταση, ακινητοποιώντας το μοτοποδήλατό του που όπως αποδείχθηκε ανήκε σε μια 27χρονη και είχε κλαπεί στις 25 Απριλίου!

Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο 43χρονος είχε διαρρήξει και τα δωμάτια τριών ξενοδοχείων στην πόλη της Ρόδου, κλέβοντας τα κλειδιά από τις ρεσεψιόν. Συνολικά είχε κλέψει ένα διαβατήριο, μία τσάντα με ρούχα, έγγραφα και 100 ευρώ
Κλείσιμο
και άλλη μία τσάντα που περιείχε ρούχα και μία φωτογραφική μηχανή. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στην κατοχή του δράστη που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου και αποδόθηκε στους δικαιούχους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης