Σε διαθεσιμότητα ο εφοριακός της Πρέβεζας

Σε διαθεσιμότητα ο εφοριακός της Πρέβεζας

Εκτός από τις ποινικές διώξεις που ήδη αντιμετωπίζει, ο 58χρονος υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Πρέβεζας που έπαιρνε μίζες για να εξαφανίζει πρόστιμα κινδυνεύει να μείνει και χωρίς… δουλειά!

Σε διαθεσιμότητα ο εφοριακός της Πρέβεζας
Εκτός από τις ποινικές διώξεις που ήδη αντιμετωπίζει, ο 58χρονος υπάλληλος της Δ.Ο.Υ. Πρέβεζας που έπαιρνε μίζες για να εξαφανίζει πρόστιμα κινδυνεύει να μείνει και χωρίς… δουλειά! Ήδη, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και ερευνάται πόσες κομπίνες είχε διαπράξει με την βοήθεια του 38χρονου λογιστή που του εξασφάλιζε «πελάτες».

Η έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Ασφάλειας Πρέβεζας απέδειξε ότι το «δίδυμο» των δραστών δεν περιοριζόταν μόνο στους συναλλασσόμενους που αντιμετώπιζαν υψηλά πρόστιμα για φορολογικές παραβάσεις, αλλά προσπαθούσε να
εκβιάσει πολίτες δηλώνοντάς τους ότι τους έχουν επιβληθεί υψηλά πρόστιμα χωρίς να ισχύει κάτι τέτοιο, μόνο και μόνο για να τους πείσουν να πληρώσουν ώστε να τα σβήσουν!

Κλείσιμο
Ένα τέτοιο θύμα ήταν ο 38χρονος στον οποίο ο λογιστής είπε ότι είχε πρόστιμο ύψους 9.300 ευρώ και ζήτησε 400 ευρώ προκειμένου να διαγραφεί! Το θύμα αντιλήφθηκε την κομπίνα και κατέφυγε στην Αστυνομία, που προσημείωσε τα
χρήματα τα οποία έδωσε στον λογιστή και τον συνέλαβαν μαζί με τον εφοριακό την στιγμή που πήγε στο γραφείο του για να του παραδώσει το… μερίδιό του!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης