«Ξήλωσαν» με γερανό το ΑΤΜ και έφυγαν πυροβολώντας

«Ξήλωσαν» με γερανό το ΑΤΜ και έφυγαν πυροβολώντας

Η συμμορία που χτυπάει ΑΤΜ τραπεζών στην βόρεια Ελλάδα ξαναχτύπησε μετά από αρκετούς μήνες, αυτή τη φορά στο Πλατύ Ημαθίας και μάλιστα με θεαματικό τρόπο.

«Ξήλωσαν» με γερανό το ΑΤΜ και έφυγαν πυροβολώντας

Η συμμορία που χτυπάει ΑΤΜ τραπεζών στην βόρεια Ελλάδα ξαναχτύπησε μετά από αρκετούς μήνες, αυτή τη φορά στο Πλατύ Ημαθίας και μάλιστα με θεαματικό τρόπο! Οι δράστες, που σύμφωνα με την Αστυνομία είναι τσιγγάνοι, πυροβόλησαν στον αέρα για να αποτρέψουν την καταδίωξή τους!

Οι τρεις άγνωστοι κακοποιοί που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους χρησιμοποίησαν ένα ανυψωτικό μηχάνημα με δαγκάνες, με το οποίο παραβίασαν την κεντρική μεταλλική πύλη του εργοστασίου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης και μπήκαν στο εσωτερικό. Εκεί «ξήλωσαν» τη βάση του ΑΤΜ που εξυπηρετεί το προσωπικό και με τις δαγκάνες το φόρτωσαν σε ένα Ι.Χ. φορτηγάκι που είχαν φέρει μαζί τους!

Την στιγμή τη διαφυγή τους, έγιναν αντιληπτοί από δύο υπαλλήλους του εργοστασίου οι οποίοι επιχείρησαν να τους σταματήσουν. Όμως, τους απείλησαν φραστικά και πυροβόλησαν στον αέρα αναγκάζοντάς τους να υποχωρήσουν, με αποτέλεσμα να διαφύγουν ανενόχλητοι. Όπως διαπιστώθηκε, είχαν κλέψει το γερανοφόρο λίγες ώρες νωρίτερα από τα Κουφάλια της Θεσσαλονίκης.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης