Πρώτοι στις παραβιάσεις του ΚΟΚ οι Χανιώτες

Πρώτοι στις παραβιάσεις του ΚΟΚ οι Χανιώτες

Παραβάτες του Κ.Ο.Κ αποδεικνύονται οι Χανιώτες οδηγοί, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα το τμήμα κίνησης κυκλοφορίας της δημοτικής αστυνομίας Χανίων και αφορούν στο πρώτο οκτάμηνο του 2011

Πρώτοι στις παραβιάσεις του ΚΟΚ οι Χανιώτες
Παραβάτες του Κ.Ο.Κ αποδεικνύονται οι Χανιώτες οδηγοί, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που ανακοίνωσε σήμερα το τμήμα κίνησης κυκλοφορίας της δημοτικής αστυνομίας Χανίων και αφορούν στο πρώτο οκτάμηνο του 2011.

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, στο πλαίσιο των καθημερινών ελέγχων για τη στάση, στάθμευση οχημάτων και ασφαλούς κυκλοφορίας των πεζών, βεβαιώθηκαν 22.000 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και αφαιρέθηκαν 500 πινακίδες οχημάτων.
Κλείσιμο

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, καταγράφηκαν 331 εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα, 118 απομακρύνθηκαν, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια έχουν απομακρυνθεί συνολικά περίπου 600 οχήματα.

Εξάλλου, πλούσια ήταν η δραστηριότητα την οποία ανέπτυξε το πρώτο οκτάμηνο του 2011και το τμήμα ειδικών ελέγχων της δημοτικής αστυνομίας που παρενέβη σε 35 περιπτώσεις καταγγελιών, για παράνομη εκτροφή ζώων και διατήρηση πτηνοκτηνοτροφικών εγκαταστάσεων σε κατοικημένες περιοχές, 138 περιπτώσεις για αποψίλωση και καθαρισμού οικοπέδων - επικίνδυνων εστιών πρόκλησης πυρκαγιάς και 52 περιπτώσεις για την τήρηση διατάξεων του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού.

Παράλληλα, έγιναν έλεγχοι για τήρηση των διατάξεων για υπαίθρια διαφήμιση, όπου βεβαιώθηκαν 72 παραβάσεις,822 έλεγχοι τήρησης του αντικαπνιστικού νόμου, όπου βεβαιώθηκαν 35 παραβάσεις.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης