Έπεσε σε χαράδρα για να αποφύγει την σύλληψη!

Έπεσε σε χαράδρα για να αποφύγει την σύλληψη!

Η απρόοπτη συνάντησή του με αστυνομικούς που είχαν στήσει μπλόκο στη Μικρά Μαντίνεια Μεσσηνίας, ήταν μονόδρομος για έναν 38χρονο Αλβανό.

Μικτά πρόσημα το πρωί στις ασιατικές αγορές
Έπεσε σε χαράδρα για να αποφύγει την σύλληψη!
Η απρόοπτη συνάντησή του με αστυνομικούς που είχαν στήσει μπλόκο στη Μικρά Μαντίνεια Μεσσηνίας, ήταν μονόδρομος για έναν 38χρονο Αλβανό. Αν σταματούσε, θα τον έπιαναν γιατί και το φορτηγάκι ήταν κλεμμένο και ο ίδιος βρισκόταν στην λίστα ανεπιθύμητων! Έτσι, προτίμησε να… πέσει σε έναν γκρεμό!

Οι αστυνομικοί που είδαν το χωρίς πινακίδες φορτηγάκι να «βουτάει» στη χαράδρα βάθους 43 μέτρων, ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και ξεκίνησαν έρευνα για να βρουν τον οδηγό. Όταν τον βρήκαν να… κρύβεται πίσω από τον κορμό ενός δέντρου αν και τραυματισμένος, έψαξαν το παρελθόν του και διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις στην Ελλάδα, ενώ είχε διαταχθεί πολλές φορές η απέλασή του. Αλλά και στην Αλβανία εξέτισε ποινή φυλάκισης επειδή απείλησε με… όπλο έναν αστυνομικό διευθυντή μέσα στο γραφείο του!

Ο ίδιας ισχυρίστηκε ότι μπήκε πεζή στην Ελλάδα και έκλεψε το φορτηγάκι στις 11 Σεπτεμβρίου από το Αγιόφυλλο Καλαμπάκας, για να πάει στη Μεσσηνία για να βρει δουλειά ώστε να ζήσει τα τρία παιδιά του που ζουν στην Αλβανία. Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης 19 μηνών για κλοπή και παράνομη είσοδο στη χώρα, η οποία πάντως είναι εξαγοράσιμη.

 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης