Μαχαιριές αλλοδαπών σε αλλοδαπούς!

Μαχαιριές αλλοδαπών σε αλλοδαπούς!

Με το ματωμένο μαχαίρι στο χέρι βρέθηκε μέσα σε ένα μίνι μάρκετ στην Σαντορίνη ένας Γεωργιανός που είχε πάει για ψώνια, λίγα λεπτά αφ’ ότου… μαχαίρωσε έναν ομοεθνή του με τον οποίο είχε προσωπικές διαφορές!

Μαχαιριές αλλοδαπών σε αλλοδαπούς!
Με το ματωμένο μαχαίρι στο χέρι βρέθηκε μέσα σε ένα μίνι μάρκετ στην Σαντορίνη ένας Γεωργιανός που είχε πάει για ψώνια, λίγα λεπτά αφ’ ότου… μαχαίρωσε έναν ομοεθνή του με τον οποίο είχε προσωπικές διαφορές! Ο 27χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε από τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Θήρας και συνελήφθη.

Ο 27χρονος δράστης που βρισκόταν παράνομα στη χώρα είχε καταδιώξει τον 26χρονο ομοεθνή του και, αφού τον τραυμάτισε με μαχαίρι στο θώρακα, τράπηκε σε φυγή. Όμως, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν μέσα στο κατάστημα, του πέρασαν χειροπέδες και βρήκαν πάνω του το ματωμένο μαχαίρι με λάμα μήκους 14 εκατοστών! Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Θήρας, όπου κρίθηκε αναγκαία η αερομεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του.

*** Στη Λάρισα, πέντε αλλοδαποί από το Μπαγκλαντές ηλικίας 23, 33, 26, 23 και 26 χρόνων τραυμάτισαν με μαχαίρι και ξύλινο ρόπαλο έναν 27χρονο ομοεθνή τους για να του αρπάξουν 100 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο! Χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι δράστες εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας για την παροχή πρώτων βοηθειών.  
Κλείσιμο

*** Στην Καβάλα, συνελήφθη ένας 33χρονος Βούλγαρος οπλισμένος σαν… αστακός! Οι αστυνομικοί που έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, βρήκαν κρυμμένα κάτω από το κάθισμα του οδηγού, ένα στιλέτο μήκους 25 εκατοστών, ένα ρόπαλο μήκους 45 εκατοστών και ένα τσεκούρι μήκους 36 εκατοστών!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης