Δεν έφταιγαν τα κόλλυβα για την δηλητηρίαση

Δεν έφταιγαν τα κόλλυβα για την δηλητηρίαση

Διέφυγαν  τον κίνδυνο οι δεκάδες κάτοικοι  της Αιτωλοακαρνανίας που υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση στην περιοχή της Παλαιομάνινας...

Δεν έφταιγαν τα κόλλυβα  για την δηλητηρίαση
Διέφυγαν  τον κίνδυνο οι δεκάδες κάτοικοι  της Αιτωλοακαρνανίας που υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση στην περιοχή της Παλαιομάνινας, μετά από μνημόσυνο στο οποίο είχαν παραστεί. Όπως αποδείχθηκε, μάλιστα, τελικά δεν έφταιγαν τα… κόλλυβα για το κακό που έπαθαν!

 Οι  ιατρικές εξετάσεις στις οποίες  υποβλήθηκαν οι περίπου 70 καλεσμένοι, έδειξαν ότι δεν ήταν τα  κόλλυβα η αιτία της ομαδικής δηλητηρίασης, γεγονός που ενισχύεται από το ότι όλα τα κρούσματα ξεκίνησαν μετά τις 16.30΄ το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, δηλαδή πολλές ώρες αφ’ ότου είχαν καταναλώσει τα κόλλυβα.

Αυτό  συνέβη νωρίς το πρωί της  ίδιας ημέρας, γύρω στις 9.45΄το πρωί όταν τελείωσε η Θεία Λειτουργία και η επιμνημόσυνη τελετή. Μάλιστα, τα κόλλυβα καταναλώθηκαν από τουλάχιστον 200 άτομα, αλλά τελικά νόσησαν πολύ λιγότερα τα οποία πάντως πήγαν αργότερα στην ταβέρνα όπου δόθηκε το καθιερωμένο τραπέζι για το μνημόσυνο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης