Ανήλικοι βάνδαλοι κατέστρεψαν σχολείο στην Κω!

Ανήλικοι βάνδαλοι κατέστρεψαν σχολείο στην Κω!

Πρωτοφανείς βανδαλισμούς έκανε μια συμμορία πέντε ανήλικων παιδιών που εισέβαλαν στο κτίριο του 4ου δημοτικού σχολείου της Κω.

Ανήλικοι βάνδαλοι κατέστρεψαν σχολείο στην Κω!
Πρωτοφανείς βανδαλισμούς έκανε μια συμμορία πέντε ανήλικων παιδιών που εισέβαλαν στο κτίριο του 4ου δημοτικού σχολείου της Κω. Όμως, συνελήφθησαν μαζί με τους γονείς τους που παραπέμφθηκαν σε τακτική δικάσιμο στις 15 Δεκεμβρίου, με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου και αφέθηκαν ελεύθεροι!

Οι μικροί καταστροφείς προκάλεσαν ζημιές στις πόρτες, τα παράθυρα και τους πίνακες, ενώ κατέστρεψαν τις βιβλιοθήκες και τα αρχεία του σχολείου! Είναι χαρακτηριστικό ότι η καθαρίστρια του σχολείου ζήτησε να τιμωρηθούν παραδειγματικά, παρά το γεγονός ότι τόσο τα ίδια τα παιδιά όσο και οι γονείς τους ζήτησαν συγνώμη για τους πρωτόγνωρης έκτασης βανδαλισμούς!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν αρχικά έναν 17χρονο και μια 14χρονη ομογενή, οι οποίοι παραπέμφθηκαν σε τακτική δικάσιμο στις 24 Νοεμβρίου από το δικαστήριο Ανηλίκων για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς δημόσιας περιουσίας. Ωστόσο, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να αφεθούν ελεύθεροι και παρουσιάστηκαν κανονικά στα σχολεία τους. Οι εκπαιδευτικοί και ο κοινωνικός περίγυρός τους κάνουν λόγο για παιδιά με αποκλίνουσα συμπεριφορά που χρειάζονται ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης