Ουρέ χιλιομέτρων σχηματίζουν τα αυτοκίνητα στην άνοδο του Κηφισού. Συγκεκριμένα το μποτιλιάρισμα ξεκινάει από το ύψος του Νέου Φαλήρου και φτάνει μέχρι και την έξοδο της Λιοσίων. Παράλληλα μποτιλιάρισμα υπάρχει και στην κάθοδο του Κηφισού και συγκεκριμένα από την Κηφισιά μέχρι και τη Νέα Φιλαδέλφεια.
Επίσης με χαμηλές ταχύτητες πραγματοποιείται η κίνηση στην Κηφισίας στο ανοδικό ρεύμα από Εθνικής Αντιστάσεως έως και το Μαρούσι και στην κάθοδο από το ΚΑΤ μέχρι και το ύψος του Κολεγίου Αθηνών. Προβλήματα επίσης παρατηρούνται στην άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της Ηρώδου Αττικού έως και το Χίλτον και στην κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου προς Καλλιμάρμαρο.
Το UniversityofWestLondon και το «δικό μας» BCACollege ιδρύουν στο Λονδίνο Ελληνικό Ινστιτούτο Ναυτιλιακών Σπουδών, μια εξέλιξη σημαντική για την Εκπαίδευση, τη Ναυτιλία, το επιχειρείν και την εξωστρέφεια.
Από τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Ορέστη Χαλκιά, τον Κωστή Μαραβέγια, τη Χριστίνα Μπόμπα, και τη Μαίρη Βυτινάρος μέχρι την Όλγα Ντάλλα, τη Genevieve Majari και τη Γαία Μερκούρη όλοι επιλέγουν Converse!
Η ευρωπαϊκή μελέτη με τη συμμετοχή δύο Ελλήνων επιστημόνων για το αποτύπωμα της παχυσαρκίας στη δημόσια υγεία παρουσιάστηκε χθες, στο πλαίσιο του ετήσιου Πανελληνίου Συνεδρίου για τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας