Οι μαξιλαροθήκες από την Τουρκία έκρυβαν εννέα κιλά ηρωίνης

Οι μαξιλαροθήκες από την Τουρκία έκρυβαν εννέα κιλά ηρωίνης

Τα ναρκωτικά ήταν κρύμμενα σε 34 νάιλον συσκευασίες με μαξιλαροθήκες, οι οποίες ήταν τυλιγμένες έτσι ώστε να φαίνεται πως είχαν μόλις αγοραστεί

maxilaro12
Οι αντιδράσεις της επιβάτιδας ενός ταξί που εμφανίστηκε στο Τελωνείο Κήπων στον Έβρο και επιχείρησε να μπει στη χώρα μας προερχόμενο από την Τουρκία, κίνησαν υποψίες στους τελωνειακούς οι οποίοι επιστράτευσαν σκύλο ανιχνευτή για να ερευνήσει το όχημα και έκαναν διάνα.

Στο πορτ μπαγκάζ ταξί, ανάμεσα στα προσωπικά αντικείμενα της γυναίκας, υπήρχαν 34 νάιλον συσκευασίες με μαξιλαροθήκες οι οποίες ήταν τυλιγμένες έτσι ώστε να φαίνεται πως είχαν μόλις αγοραστεί. Ωστόσο, όταν τις άνοιξαν διαπίστωσαν ότι στο εσωτερικό τους ήταν κρυμμένες νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 9,2 κιλών!

Τα ναρκωτικά, η πώληση των οποίων θα απέφερε πάνω από 110.000 ευρώ, κατασχέθηκαν και η γυναίκα συνελήφθη. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης. Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί σε ποιον θα παρέδιδε το παράνομο φορτίο.

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατί καίγεται ο Καναδάς; Το νέφος καπνού απειλεί μέχρι και τη Νορβηγία

Φόβοι για νέο κύκλο αίματος στη Greek Mafia - Παροπλισμένο αυτοκίνητο του ΣΚΑΪ η θωρακισμένη Μερσεντές των θυμάτων στον Κορυδαλλό

Τι δείχνουν τα γκάλοπ - Η «ασφαλής αυτοδυναμία» και τα δύο σενάρια για τα κόμματα δεξιά της ΝΔ

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης